0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ενώ στο υπουργείο στις πληροφορίες που πήρα
Αν στο τμήμα της Αίτησης ΚΛΑΔΟΣ γράψω ΠΕ20, στο τμήμα ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ θα βάλω ΠΕ19;Στο τμήμα ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ τι γράφουμε;
Παράθεση από: sofia_il στις Μαΐου 20, 2008, 11:53:02 pmΕκτός βέβαια αν ισχύσουν αυτά που ακούγονται ότι του χρόνου θα έχουμε την μεγάλη εκπληξη και θα πάρουν τόσους πολλούς.Μιλάς για κάποια ειδικότητα συγκεκριμένη ή γενικά για τους αναπληρωτές; (όσον αφορά αυτό μου είπες, το ότι θα πάρουν του χρόνου πολλούς). Του χρόνου εννοείες το 2009/10;
Εκτός βέβαια αν ισχύσουν αυτά που ακούγονται ότι του χρόνου θα έχουμε την μεγάλη εκπληξη και θα πάρουν τόσους πολλούς.
'Εστω πως είσαι στη θέση 1 και δήλωσες λανθασμένα τις περιοχές με σειρά Γ' Αρκαδίας,Α' Αρκαδίας, κλπ και εγώ έχω τη θέση 2 και δήλωσα τις περιοχές με σειρά Α' Αρκαδίας, Γ' Αρκαδίας, κλπ. Ποιος θα πάει λες στην Ά Αρκαδίας; Εσένα θα σε καλέσει η Γ' Αρκαδίας, εμένα η Α΄Αρκαδίας
Παράθεση από: peo6 στις Μαΐου 21, 2008, 11:13:55 am 'Εστω πως είσαι στη θέση 1 και δήλωσες λανθασμένα τις περιοχές με σειρά Γ' Αρκαδίας,Α' Αρκαδίας, κλπ και εγώ έχω τη θέση 2 και δήλωσα τις περιοχές με σειρά Α' Αρκαδίας, Γ' Αρκαδίας, κλπ. Ποιος θα πάει λες στην Ά Αρκαδίας; Εσένα θα σε καλέσει η Γ' Αρκαδίας, εμένα η Α΄Αρκαδίας Αρα έχει σημασία και η δήλωση των περιοχών.
Παράθεση από: walkleon στις Μαΐου 21, 2008, 11:48:46 amΑν στο τμήμα της Αίτησης ΚΛΑΔΟΣ γράψω ΠΕ20, στο τμήμα ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ θα βάλω ΠΕ19;Στο τμήμα ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ τι γράφουμε;κλάδος ΠΕ ομαδοποιημένη ειδικότητα ΠΕ20
Χρειάζεται και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουμε εάν άλλαξε η όχι κάποιο στοιχείο;