0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια χαρά σε όλους...θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση...φοιτώ στην ΑΣΠΑΙΤΕ φέτος και ακόμα δεν έχουμε πάρει το πιστοποιητικό(θα μας απονεμηθεί στις 12 Ιουνίου). Κοινώς, δεν μπορώ με την αίτηση να προσκομίσω το έγγραφο παιδαγωγικής κατάρτισης. Έχει μήπως κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα;Θα μπορούσα να το προσκομίσω στην
Παράθεση από: walkleon στις Μαΐου 21, 2008, 10:43:42 pmΧρειάζεται και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουμε εάν άλλαξε η όχι κάποιο στοιχείο;αν αλλαξε κατι, ναι χρειαζεται. το λεει η εγκυκλιος. εγω το εκανα για διευθυνση και τηλεφωνο.
Χρειάζεται και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουμε εάν άλλαξε η όχι κάποιο στοιχείο;
παιδια, εχουν δει πολλα τα ματια μου, γι΄αυτο ειμαι της αποψης "καλυτερα γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε"! και ειδικα για το τηλεφωνο που μονο σ'αυτο σε ψαχνουν!!!
Το άλλαξαν κατευθειαν στον υπολογιστη αλλά εχεις δικιο και γω ειμαι της ιδιας αποψης..
Παράθεση από: Nina P στις Μαΐου 22, 2008, 11:05:08 amΤο άλλαξαν κατευθειαν στον υπολογιστη αλλά εχεις δικιο και γω ειμαι της ιδιας αποψης..Ξερει κανείς, ποια στοιχεία του αναπληρωτή μπορουν αμεσα να αλλαχθουν online μεσω υπολογιστη απο την
Να λάβετε υπόψη σας ότι μερικές φορές αυτοί που κάνουν την καταχώρηση δεν ξέρουν ακριβώς το πρόγραμμα και γι' αυτό λένε "φούσκες".