0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω μια απορια αλλα δεν ξερω σε ποιο τοπικ να τη γραψω ετσι τυχαια την γραφω εδωγιατι για να διοριστεις αναπληρωτης πρεπει να εχεις προυπηρεσιααλλα για να διοριστεις μονιμος θα πρεπει να εχεις περασει μονο τον διαγωνισμο του ασεπ;η απορια μου μπορει να μην ηταν και τοσο κομψη η σαφηςαλλα μπορει και να οδηγουσε καποιον να σκεφτει οτι ο διαγωνισμος ασεπ καταργει οποιον παιδαγωγικο τιτλο εχει καποιος η οποια προυπηρεσια εχει και δημιουργει μια μεγαλη αντιφαση αναμεσα σ αυτους που διοριζονται μονιμα 60% 40% 24μηνο 30μηνοκατα συνεπεια ποσο αξιοκρατικος ειναι απο την στιγμη που δεν προαπαιτει τιποτα απο τα παραπανω (παιδαγωγικο τιτλο προυπηρεσια)αν γνωριζει κανεις οτι το να εισαι εκπαιδευτικος ειναι λειτουργημα και οχι επαγγελμανα αλλαξουν οι οροι και οι προυποθεσεις του διαγωνισμου ετσι ωστε οσοι συμετεχουν σ αυτον να εχουν η παιδαγωγικο τιτλο η προυπηρεσια τα πανεπιστημια και τα τει πρεπει να δημιουργησουν παιδαγωγικα τμηματα και οι πτυχιουχοι αυτων και μονο των τμηματων να συμμετεχουν στο διαγωνισμο με φροντιστηριακα μαθηματα γινεσαι εκπαιδευτικος;; - ιδιωτικοποιηση δεν ειναι αυτο;;χωρις εφαρμογη στην πραξη των παιδαγωγικων γνωσεων που εχεις γινεσαι εκπαιδευτικος;;;αν καποιος εχει συναντησει καθηγητη στα μαθητικα και πανεπιστημιακα του χρονια με απειρες γνωσεις αλλα χωρις να μπορει να μεταδωσει ουτε μια απο αυτεςαν καποιος εχει μπει σε κανονικες συνθηκες μεσα στην ταξη για να διδαξειαν καποιος δεν εχει διδαχθει στο πανεπιστημιο παιδαγωγικα μαθηματα και αναγκαζεται να παει φροντιστηριοη να κανει μεταπτυχιακο για να συμετασχει σ ενα διαγωνισμο που δεν θα επρεπε να του το επιτρεπει χωρις καποιες προυποθεσειςαντιλαμβανεται οτι οι οροι του διαγωνισμου δεν προαγουν την δημοσια τριτοβαθμια παιδειααλλα ουτε και την αξιοπιστια του εκπαιδευτικου συστηματοςθελω να πω οτι το συστημα ειναι σαπιο δεν υπαρχει κανενας σαφης προσδιορισμος της βαρυτητας των κριτηριων εκεινων που ιεραρχικα θα οδηγησουν στην προσληψη ενος εκπαιδευτικου απαξιωνουν μεσο ασεπ τιτλους δημοσιων πανεπιστημιων που ειτε με μαθηματα κατα την διαρκεια των σπουδων ειτε με μεταπτυχιακες σπουδες δινουν παιδαγωγικη καταρτηση στους σπουδαστες τους εξισωνοντας τους μ αυτους που διδαχθηκαν παιδαγωγικα μαθηματα...στο φροντιστηριο απαξιωνουν την προυπηρεσιατελικα ποιο ειναι το συστατικο εκεινο που απο απλος επιστημονας γινεσαι εκπαιδευτικος ;;
τι με νοιαζει εμενα εγω φροντηστηριο τριτοβαθμιας εχω με ειδικευση στα παιδαγωγικακαι ο κουμπαρος μου ξερεις αυτος που μεσω ασεπ με παντρεψε με την εκπαιδευση βουλευτης ειναικαι μου το ειπε καθαρα οταν μου εδινε την υλη του διαγωνισμου"πανεπιστημιο θα το κανω το μαγαζι σου και μην ανυσηχεις τα θεματα πρωτος εσυ θα παρεις μην ανυσηχεις σε μας θα ερθουν ΟΛΟΙ αν θελουν να διοριστουν γι αυτο τα πελατακια μας και τα ματια σου "
γι αυτο τα πελατακια μας και τα ματια σου "
Όχι ότι δεν τα ξέρω mat αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο κάθε φορά που τα ακούω εξοργίζομαι το ίδιο κι ίσως και περισσότερο...
Έπειτα από τόση γκρίνια διευκρινίστηκε το θέμα με τους συναδέλφους που εργάζονται σε φροντιστήριο.. Επιτέλους και μία λογική εξέλιξη!! 2 μέρες πριν λήξει η προθεσμία βέβαια, αλλά δε βαριέστε? Κάλιο αργά, παρά ποτέ!!και τι γίνεται με όσους έχουν κάνει ήδη την αίτηση;πηγαίνουν και υποβάλλουν συμπληρωματικά την υπεύθυνη δήλωση;
και τι γίνεται με όσους έχουν κάνει ήδη την αίτηση;πηγαίνουν και υποβάλλουν συμπληρωματικά την υπεύθυνη δήλωση;
Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν έχει γίνει η ίδια ερώτηση ξανά....Ήθελα να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης της αίτησης των αναπληρωτών...όσον αφορά τις περιοχές.Ευχαριστώ εκ των προτέρων