0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιο συγκεκριμένα: για τον κλάδο Νομικών και Πολιτικών Επιστημών (ΠΕ 13) πόσες πιθανότητες έχει κάποιος (απόφοιτος ΑΣΠΑΙΤΕ) να τον πάρουν ως αναπληρωτή στην Αθήνα αν δεν έδωσε ποτέ εξετάσεις ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών;;;
Και με τη νέα ρύθμιση του..ασυμβίβαστου ή που θα παρανομήσουμε ή που θα πεθάνουμε της πείνας! Πολύ θα'θελα να ξέρω πώς νομίζουν ότι θα ζήσει κάποιος με 400Ε max που θα τα παίρνει και κάθε 3μηνο! Ή κλέφτες ή παράνομοι....
Γειά σας.Τελειώνω παιδαγωγικο(Δάσκαλος) τώρα τον Ιούνιο.Δεν θα βγει αλλη εγκύκλιος αναπληρωτών τώρα το καλοκαίρι 'Η για φέτος?Επίσης έχω αναβολή απο το στρατό μεχρι το 2012.Γίνεται να κάνω τα χαρτια μου για αναπληρωτής και να δουλεύω κανονικά μεχρί να πάω στρατό 'Η πρέπει να πάω αναγκαστικα πρώτα στρατό και μετά να κάνω αίτηση για αναπληρωτής?Ευχαριστώ.
Παράθεση από: lampros7 στις Ιουνίου 13, 2008, 06:42:04 pmΓειά σας.Τελειώνω παιδαγωγικο(Δάσκαλος) τώρα τον Ιούνιο.Δεν θα βγει αλλη εγκύκλιος αναπληρωτών τώρα το καλοκαίρι 'Η για φέτος?Επίσης έχω αναβολή απο το στρατό μεχρι το 2012.Γίνεται να κάνω τα χαρτια μου για αναπληρωτής και να δουλεύω κανονικά μεχρί να πάω στρατό 'Η πρέπει να πάω αναγκαστικα πρώτα στρατό και μετά να κάνω αίτηση για αναπληρωτής?Ευχαριστώ.Όπως είπε και η maryk, πιθανότατα θα βγει νέα εγκύκλιος για δασκάλους, όχι το καλοκαίρι, αλλά αφού γίνουν οι προσλήψεις και εξαντληθούν οι πίνακες. Μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου χωρίς απολυτήριο στρατού, απλά θα μπεις στο τέλος του πίνακα.
Κοίτα να δεις... Εγώ τελείωσα πέρσυ τον Ιούλιο και έκανα τα χαρτιά μου μετά από λίγες μέρες, όπου βγήκε συμπληρωματική εγκύκλιος για αιτήσεις αναπληρωτών. Με τη ζήτηση που υπάρχει σίγουρα θα βγει και φέτος συμληρωματική εγκύκλιος, απλά να έχεις το νου σου γιατί η προθεσμία θα είναι για 2-3 μέρες, οπότε να ενημερώνεσε καθημερινά. Τώρα για το στρατό, απ' ότι ξέρω απο συναδέλφους δούλεψαν κανονικά ως αναπληρωτές, χωρίς να κάνουν στρατό, απλά για να διοριστείς μόνιμος είναι υποχρεωτικό να έχεις πρώτα υπηρετήσει. Ελπίζω να βοήθησα.