0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρεπει οποωσδήποτε να δηλώσεις το ποσο που έλαβες απο τον ΟΑΕΔ γιατί σε αντίθετη περίπτωση έχει κυρώσεις.
Παράθεση από: Fiodora στις Ιουλίου 03, 2013, 02:38:56 pmΠρεπει οποωσδήποτε να δηλώσεις το ποσο που έλαβες απο τον ΟΑΕΔ γιατί σε αντίθετη περίπτωση έχει κυρώσεις.Γνωριζεις αν υπαρχει τροπος τωρα που εχω οριστικοποιησει τη φορολογικη μου δηλωση να το δηλωσω?
Παράθεση από: Touristakos στις Ιουλίου 03, 2013, 02:40:14 pmΠαράθεση από: Fiodora στις Ιουλίου 03, 2013, 02:38:56 pmΠρεπει οποωσδήποτε να δηλώσεις το ποσο που έλαβες απο τον ΟΑΕΔ γιατί σε αντίθετη περίπτωση έχει κυρώσεις.Γνωριζεις αν υπαρχει τροπος τωρα που εχω οριστικοποιησει τη φορολογικη μου δηλωση να το δηλωσω?Πρέπει να υποβάλεις συμπληρωματική δήλωση.
Γεια σας! Το 2012 ήμουν αναπληρώτρια και για τους καλοκαιρινούς μήνες πήρα κανονικά το επίδομα ανεργίας (Ιούλιο-Αύγουστο, διορίστηκα αρχή Σεπτέμβρη). Λίγο που έλειπα, λίγο με τις απεργίες του ο ΟΑΕΔ, δεν έχω καταφέρει να πάρω τη βεβαίωση καταβολής αυτού του επιδόματος για να καταθέσω τη φορολογική μου δήλωση. Φαντάζομαι είναι 360+360 αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς και το βιβλιάριο τραπέζης είναι αλλού...Καμιά ιδέα; Κλίνω στο να δηλώσω 720 και ας μην είναι ακριβές το ποσό.