*

Αποστολέας Θέμα: Ωρομίσθιοι (varia)  (Αναγνώστηκε 344484 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ωρομίσθιοι (varia)
« Απάντηση #140 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 12:54:10 am »
Να'σαι καλά, Θανο. Λέγε και κανενα αστειο γιατι με αυτα και με αυτα εχουμε χασει το χιουμορ μας. Τωρα βεβαια και χωρις χιουμορ δεν παλευονται αυτες οι ιστοριες για αγριους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:59:45 »

Αποσυνδεδεμένος θάνος

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Π.Ε.Α.Ε
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 01:15:20 am »
Να'σαι καλά, Θανο. Λέγε και κανενα αστειο γιατι με αυτα και με αυτα εχουμε χασει το χιουμορ μας. Τωρα βεβαια και χωρις χιουμορ δεν παλευονται αυτες οι ιστοριες για αγριους.
Kαλά τα λές κellykou. Ιστορίες για αγρίους είναι. Και στην παρούσα φάση οι άγριοι είμαστε εμείς. Μόνο που είμαστε άγριοι μόνο κατ΅όνομα.Επί της ουσίας είμαστε πολύ  ήμεροι καί ήρεμοι.Καί αυτό κάποιοι δυστυχώς το εκμεταλλεύονται..Μήπως πρέπει να αγριέψουμε στ΅αλήθεια??

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 01:35:47 am »
Θα ήθελα κι εγώ να μας πει η συνάδελφος καταρχήν την ειδικότητά της.
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 02:18:38 am »
Θανο, εγω δε θελω καθολου να αγριεψω. Θεωρώ οτι φωναζοντας με αυτο τον τροπο χανουμε το δικιο μας. Δεν μου αρεσουν ουτε οι καταγγελιες ουτε τα ρουφιανιλικια. Θεωρώ ότι πρεπει συνολικα να αγωνιστουμε για διαφανεια και αξιοκρατια και όχι να στεκομαστε σε καποιες μεμονωμενες περιπτωσεις. Για να τα κανουν κάποιοι σημαινει οτι κάποιοι άλλοι τους προσφερουν αυτη τη στηριξη. Αυτους θελω να σταματησουμε και όχι τον καθε συναδελφο που για τους χ ή ψ λόγους (ειτε από απελπισια ειτε από καλοπεραση) συμμετεχει σε τετοια διαδικασια. Οι συναδελφοι ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης. Αλλου πρεπει να αναζητησουμε αυτους που εκθρεφουν αυτα τα φαινομενα. Πάντως ευτυχως που τουλάχιστον εχουμε το χιουμορ για να μας κραταει το ηθικο ακμαιο στα ζορια που τραβάμε ;) Πάντως Θανο και εμεις εάν ειχαμε στανταρ θεση ωρομισθιου και ΠΔΣ διπλα στο σπιτι μας κοροιδα ειμαστε να μην πάμε για vacance στο εξωτερικο? 8)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:59:45 »

Αποσυνδεδεμένος θάνος

• Πλήρες μέλος
  • Π.Ε.Α.Ε
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 02:38:28 am »
Κellykou εννοείται οτί αν είχα καβάντζα 7-8 ωρίτσες ως ωρομίσθιος τώρα θα ήμουν στη Τζαμάικα καί θα άκουγα BOB MARLEY!!! 'Oxi 'οτι θα τη γλιτώσω τη Τζαμάικα στό τέλος!! Θα τα βροντήξω όλα καί θα πάω να πουλάω μπανάνες!!!

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 02:43:07 am »
Πλάκα πλακα πιο πολλά θα εβγαζες πουλώντας μπανανες παρά από την απλήρωτη ωρομισθια. Πάντως παρακαλα τωρα για κανενα διορισμο στο δυσπροσιτο της Ανω Κωλοπετεινιτσας και αμα σου μεινει και κανενα φραγκο πας και στη Τζαμαικα.

Αποσυνδεδεμένος θάνος

• Πλήρες μέλος
  • Π.Ε.Α.Ε
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 02:52:12 am »
Μωρέ καί στο Αφιόν Καραχισάρ να με στείλουν θα πάω!!Αλλά έλα που δεν έρχεται ο διορισμός!! Οπότε όσο  κάποιοι συνάδελφοι θα περιοδεύουν ανά την Ευρώπη, εμείς θα ξημεροβραδιαζόμαστε μπροστά στο  τηλέφωνο μπας καί μας καλέσουν ως ωρομίσθιους...

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 02:59:10 am »
Αυτο πάλι που το πας. Πρεπει να καθομαστε πάνω από το τηλέφωνο μη τυχον και δε μας "βρουν" κάποιοι. Και εκει που ελεγα να βαλω και μια γραμμη τηλεφωνου στο μπάνιο  ;), σκεφτηκα ότι ισως καλυτερη λύση να αγορασω ένα ασυρματο τηλέφωνο. Τουλάχιστον μεχρι το σουπερ θα προλαβαινουμε να παμε ή θα πεθάνουμε της πεινας? Μου φαινεται πρεπει να οργανωσουμε ομαδες προμηθειών και τροφοδοσιας. Ουτε επιστρατευση να ειχαμε :D

Αποσυνδεδεμένος θάνος

• Πλήρες μέλος
  • Π.Ε.Α.Ε
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 03:02:11 am »
Αμ τι νόμιζες? Έτσι εύκολα θα το κερδίσεις το ταξιδάκι στην Ευρώπη??

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 03:13:25 am »
Ναι αλλά εγώ δεν έχω παει φανταρος (λόγω φυλου ;))και δεν αντεχω και τις πολλες κακουχιες. Ασε που το διαβασμα για τον ΑΣΕΠ ειναι εξαντλητικο και εχω ταράξει τις σοκολατες και τις παστες. Κάτι πρεπει να γινει γρηγορα γιατι αλλιως ή δε θα χωραω να περναω από την πόρτα ή θα ξαναβγάλω παλι τα σπυρακια που ειχα στα 15 μου. Στη χειροτερη περιπτωση μπορει να παθω και ζαχαρο. Ευτυχως που ειμαστε πολλοι και παρηγορουμαστε αλλιως θα ειχα παθει καταθλιψη και θα επαιρνα prozακ. Και δε μου πάει καθολου το βλέμμα της χαζοχαρουμενης αγελαδας. :D

Miss Elenious

• Επισκέπτης
« Απάντηση #150 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 12:32:14 pm »
Νομίζω ότι καταλαβαίνω  καλά την ελληνική. Γράφει πως τα τελευταία 2 χρόνια δούλεψε και ως ωρομίσθια και ως ΠΔΣ. Παράλληλα! Θα αρχίσω να αμφιβάλλω για τη νοημοσύνη μου, την αντίληψή μου κλπ....

Να ρωτησω κι εγω κατι... Αν εισαι ωρομισθιος δεν μπορεις να δουλεψεις ΠΔΣ? Αν ως ωρομισθιος εχεις 6ωρο για παραδειγμα?
Κι επισης, βγαζουνε ΠΔΣ για ΠΕ06? ειναι η ειδικοτητα μου, αλλα δεν ξερω κανεναν που να εχει κανει ΠΔΣ.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 12:49:41 pm »
Καλησπέρα παιδιά, παρακολουθώ πολύ καιρό το forum και σας συγχαίρω για την σπουδαία δουλειά που κάνετε.Θα ήθελα να με διαφωτίσετε σε κάτι.Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να με καλέσουν φέτος ως ωρομίσθια και ακόμα μεγαλύτερη για ΠΔΣ(με καλούν τα 2 τελευταία χρόνια).Στα μέσα Οκτωβρίου όμως που είναι και η πιο hot περίοδος για αυτά τα θέματα, εγώ θα λείπω στο εξωτερικό (10-16 του μήνα). Αν με καλέσουν μία από εκείνες τις μέρες και μου πουνε "αύριο να είσαι στο σχολείο" εγώ τι κάνω; Υπάρχει η δυνατότητα να παρουσιαστώ 2-3 μέρες μετά ή περνάνε στον επόμενο; Παρακαλώ ας απαντήσει όποιος γνωρίζει κάτι. Ευχαριστώ.
Γιατί στην πιο HOT περίοδος φεύγεις εξωτερικό; Οι διακοπές τελείωσαν! Έπιασαν τα κρύα και εσύ ακόμη  8). Αφού λοιπόν σε κάλεσαν τα δύο τελευταία χρόνια πδσ και σου έλεγαν 'αύριο να είσαι στο σχολείο' τα ίδια θα σου πουν και φέτος και θα πάρεις γρήγορα το αεροπλάνο, γιατί όπως τα τρένα και τ αεροπλάνα δεν μας περιμενουν, αλλά εμείς τα κυνηγάμε, έτσι είναι και με τα σχολεία. Αλλά αλήθεια ποιο είναι αυτό το σχολείο που σε κυνηγάει για ΠΔΣ;

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 01:32:22 pm »
Γιατί η ΜΜΚ δε μας απαντάει; Η μήπως δεν πέφτει στο επίπεδό μας; Ίσως βέβαια να έχει φύγει νωρίτερα για το εξωτερικό. Τόσο περιζήτητη που ήταν εδώ - πολλά σχολεία κονταροχτυπιούνται να τους αφιερώσει λίγες ώρες ωρομισθίας- , ίσως και να την κάλεσαν να διδάξει στο YALE και στο HARVARD!!! Αλλά άτομα σαν την ΜΜΚ και τον paradiorismeno προτιμούν το Ελλαδιστάν να σταδιοδρομήσουν. :)
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 05:11:08 pm »
Να ρωτησω κατι παροιμοιο με το αρχικο θεμα?

Αν καποιος ωρομισθιος, στη μεση της σχολικης χρονιας, για καποιο λογο δεν μπορει να συνεχισει να διδασκει, μπορει να διακοψει?
Υπαρχει προβλημα? Καποια ...επίπτωση ή κατι που πρεπει να γνωριζει?
Φυσικα υποθετω οτι γινεται αυτο, ποιος μπορει να σε απαγορευσει, αλλα δεν ξερω τα διαδικαστικα.
Περιμενω τις απαντησεις σας.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182552
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 690
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144