0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως προσλήφθηκα στις 13/9 και μέτρησαν και οι δύο μέρες που τα σχολεία δε δούλεψαν λόγω εκλογών (Παρασκευή 14 και Δευτέρα 17), και μου το είπαν και οι δύο διευθυντές στα σχολεία που δουλεύω και το τοπικό γραφείο Πρωτοβάθμιας. Το ίδιο ισχύει και για την Παρασκευη 26/10, θα πληρωθώ δηλ. κανονικα για τις ώρες που θα εκανα εκείνη την ημέρα, μου το είπαν πριν κανα το ρωτήσω. Για ψάξτε το, ρωτήστε την τοπική Δ/νση αν οι διευθυντές δεν ξέρουν. Δεν είναι μόνο τα λεφτά, είναι και τα μόρια!
Τελικά τι κάνετε οι περισσότεροι φέτος που σας κάλεσαν ωρομίσθιους?α) δουλεύετε κανονικά και στο σχολείο ως ωρομίσθιοι και σε φροντιστήριο έχοντας ένσημα και από τα δύοβ) φύγατε τελείως από το φροντιστήριογ) μείνατε στο φροντιστήριο αλλά στη ζούλα χωρίς ένσημα, ώστε να μην φαίνεται ότι δουλεύτε και εκείδ) άλλο.....ευχαριστώ
Το ίδιο ισχύει και για την Παρασκευη 26/10, θα πληρωθώ δηλ. κανονικα για τις ώρες που θα εκανα εκείνη την ημέρα, μου το είπαν πριν κανα το ρωτήσω.Nαι, δεν το διευκρίνισα όταν έγραψα "προσλήφθηκα"... Ωρομίσθια είμαι κι εγώ (ΠΕ19 δεύτερη χρονιά).
Παιδιά καλησπέρα! Καινούργια είμαι και γω στο site.Είμαι ΠΕ 20 και είμαι από Λάρισα.Σήμερα πέρασα από την Δευτεροβάθμια της Λάρισας και μου είπαν ότι έχουν πλεόνασμα από πληροφορικάριους στη Λάρισα.(