0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα 6 χρονια που ειμαι ωρομισθια πηγαινω παντα στις συνελευσεις διοτι ανηκουμε στο προσωπικο των διδασκοντων και η παρουσια μας θεωρειται υποχρεωτικη...Το αν ο διευθυντης σου πει οτι δεν ειναι απαραιυητο να πας ειναι αλλο θεμα...
Γειά σας συνάδελφοι...μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πεί πώς να υπολογίσω την προϋπυρεσία μου : Δουλεύω απο 06/10 και έχω 8 ώρες δυσπρόσιτα ( δηλ. 16) και 4 ώρες κανονικά (σύνολο 12 = 20 με τα δυσπρόσιτα)...Αυτό τον μήνα δούλεψα 30 ώρες δυσπρόσιτα = 60 ώρες και 12 ώρες κανονικά. Σύνολο : 42 ή 72 με τα δυσπρόσιτα..πώς να το υπολογίσω αυτό σε μόρια???please ας με βοηθήσει κάποιος.......Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπερα μπορει καποιος να με διαφωτισει? Αν το σχολειο παει εκδρομη ως ωρομισθιος με 2 ωρες την ημερα εκεινη ειμαι υποχρεωμενος να παω?Τα μορια χανονται?Αν παω γραφονται?
Παράθεση από: nekt στις Οκτωβρίου 30, 2008, 07:45:16 pmΓειά σας συνάδελφοι...μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πεί πώς να υπολογίσω την προϋπυρεσία μου : Δουλεύω απο 06/10 και έχω 8 ώρες δυσπρόσιτα ( δηλ. 16) και 4 ώρες κανονικά (σύνολο 12 = 20 με τα δυσπρόσιτα)...Αυτό τον μήνα δούλεψα 30 ώρες δυσπρόσιτα = 60 ώρες και 12 ώρες κανονικά. Σύνολο : 42 ή 72 με τα δυσπρόσιτα..πώς να το υπολογίσω αυτό σε μόρια???please ας με βοηθήσει κάποιος.......Σας ευχαριστώ εκ των προτέρωνΤα μόρια σου είναι: 0,42 η 0,72 για Πρωτοβάθμια. 1 μόριο αντιστοιχεί σε 100 ώρες.Σε ποιό νομό δουλεύεις; Καλή συνέχεια.
Ευχαριστω αnneta.Ρε παιδια και αλλη μια ερωτηση ζητουν και στους ωρομισθιους ακτινογραφια και να περασουν απο υγειονομικη επιτροπη?Απο ποτε?ΕΛΕΟΣ.
Παράθεση από: nero στις Νοεμβρίου 01, 2008, 12:32:05 amΕυχαριστω αnneta.Ρε παιδια και αλλη μια ερωτηση ζητουν και στους ωρομισθιους ακτινογραφια και να περασουν απο υγειονομικη επιτροπη?Απο ποτε?ΕΛΕΟΣ.Το ζητουν αν εισαι ωρομισθιος στο πρωινο προγραμμα,οχι στο ολοημερο