0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πλέον το link αυτό δεν είναι έγκυρο αφού δεν οδηγεί πουθενά. Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο για να βρει κανείς το βιβλίο νηπιαγωγού;
Ξεφύλλισα χτες το νέο βιβλίο Πληροφορικής του Γυμνασίου. Είναι τραγικά μικρότερο και καλύτερο από το υπάρχον.Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να δημοσιεύσω link για download.
Παράθεση από: Dr_Michael στις Δεκεμβρίου 10, 2006, 08:48:49 pmΞεφύλλισα χτες το νέο βιβλίο Πληροφορικής του Γυμνασίου. Είναι τραγικά μικρότερο και καλύτερο από το υπάρχον.Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να δημοσιεύσω link για download. Που το βρήκες, ρε γιατρέ? Δικιά σου πηγή ή το αγόρασες? Ρωτώ μήπως μπορώ να το βρω και εγώ....
Παράθεση από: Pepe Le Kout στις Δεκεμβρίου 11, 2006, 10:50:02 amΠαράθεση από: Dr_Michael στις Δεκεμβρίου 10, 2006, 08:48:49 pmΞεφύλλισα χτες το νέο βιβλίο Πληροφορικής του Γυμνασίου. Είναι τραγικά μικρότερο και καλύτερο από το υπάρχον.Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να δημοσιεύσω link για download. Που το βρήκες, ρε γιατρέ? Δικιά σου πηγή ή το αγόρασες? Ρωτώ μήπως μπορώ να το βρω και εγώ.... Το βιβλίο αυτή τη στιγμή έχει δωθεί για εκτύπωση, βιβλιοδεσία κλπ. Μου το έδειξαν οι συγγραφείς του που ήταν επιμορφωτές μας στα ΠΕΚ.