0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξερω πως οταν δεν δεχθεις τη θεση δεν μπορεις να κανεις τα χαρτια σου για 2 χρονια .
Παράθεση από: myrianthi στις Μαΐου 11, 2008, 07:52:09 pmξερω πως οταν δεν δεχθεις τη θεση δεν μπορεις να κανεις τα χαρτια σου για 2 χρονια .Κάτι τέτοιο ισχύει για τους αναπληρωτές.
Γεωργία, μπορείς να παραιτηθείς ανά πάσα στιγμή και δεν έχεις καμία μα καμία επίπτωση. Το ίδιο είχε κάνει και ο Σταύρος Προσωπικά, βλέποντας φέτος το αριθμό των ατόμων σε κάθε περιοχή, πιστεύω ότι είναι πιο εύκολα να πάρεις ώρες στην Αττική παρά στην Κ. Μακεδονία
ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και συνεχίζω να είμαι λίγο μπερδεμένη!!Παράθεση από: geok_salonika στις Μαΐου 11, 2008, 07:25:30 pmΓεωργία, μπορείς να παραιτηθείς ανά πάσα στιγμή και δεν έχεις καμία μα καμία επίπτωση. Το ίδιο είχε κάνει και ο Σταύρος Προσωπικά, βλέποντας φέτος το αριθμό των ατόμων σε κάθε περιοχή, πιστεύω ότι είναι πιο εύκολα να πάρεις ώρες στην Αττική παρά στην Κ. ΜακεδονίαΓιώργο τι εννοείς τον αριθμό των ατόμων σε κάθε περιοχή?? Με βάση τους φετινούς πίνακες?? Κάθησα και μέτρησα τη σειρά μου σε κάθε περιφέρεια και οι μόνοι αριθμοί που μου κάνανε κλικ είναι γυρω στο 20-25 μηδενικής προϋπηρεσίας σε Ιόνιο και
a ok....!! Υπάρχει κάποιος κατάλογος που να δείχνει το πόσα ολοήμερα έχει η κάθε περιφέρεια??
350 με 360 μηδενικής???