0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: peri2005 στις Μαΐου 15, 2008, 11:16:31 amΚι αν κάποιος είχε μάθημα Τρίτη ή Πέμπτη στην χρονιά που πέρασε , πως θα τις γράψει;Αφού οι εξετάσεις (τις πρώτες 2 εβδομάδες , τουλάχιστον) είναι Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή .Τρίτη ή Πέμπτη θα σε βάλει εισήγηση.Οσο για τις επιτηρήσεις θα πηγαίνεις Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή .Πήγαινα Τρίτη,Τετάρτη,Πέμπτη.Εισήγηση έχω Τρίτη και Πέμπτη.Στην εξεταστική έχω καθε εβδομάδα 3 επιτηρήσεις για να βγει το 6ωρο που είχα.Οσοι έχετε 8 ή 10 ή 11 ώρες ζητήστε αν κάνουν διπλή βαρδια να κάνετε διπλή επιτήρηση
Κι αν κάποιος είχε μάθημα Τρίτη ή Πέμπτη στην χρονιά που πέρασε , πως θα τις γράψει;Αφού οι εξετάσεις (τις πρώτες 2 εβδομάδες , τουλάχιστον) είναι Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή .
Νομίζω πως, ανεξάρτητα από πόσες εισηγήσεις έχουμε ή πόσες επιτηρήσεις θα κάνουμε, θα γραφούν κανονικά οι ώρες όπως όλο τον προηγούμενο καιρό(11 ώρες την εβδομάδα ή όσες ώρες διδασκαλίας είχαμε εξαρχής), μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων.
Αγαπητέ Panos25m και καλή διάθεση δείχνω και προθυμία να κάνω δουλειές και έκανα όλη τη χρονιά 2 στις τρεις μέρες εφημερία. Τι άλλο; Αφού αναρωτιέμαι μήπως τελικά το παράκανα με την προθυμία. Από την πλευρά τους όμως τίποτα.
Εννοείς ,