*

Αποστολέας Θέμα: Επιτηρήσεις Ωρομισθιων  (Αναγνώστηκε 28395 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Επιτηρήσεις Ωρομισθιων
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 16, 2008, 04:55:48 pm »
Παιδιά σήμερα γύρισα απο το σχολείο μου στη Χαλκιδική απογοητευμένος.. Απαίτησα απο τον διευθυντη και τον προγραμματιστη να μου βάλλουν  όσες περισσότερες ώρες μπορούν επιτήρηση..Το αποτέλεσμα 3 επιτηρήσεις και 1 εισήγηση .. Μάλιστα μου είπαν ότι αυτά είναι σύνολο 8 ώρες και αυτές είναι.... Έγινα έξαλλος.. Οι μόνιμοι που τους έβαλε απο 12 επιτηρήσεις τον καθένα είπαν μάλιστα αφου έχω ανάγκη τα μόρια να πάρω περισσότερες επιτηρήσεις και ο διευθυντής ήταν ανένδοτος..Μάλιστα είπε ότι με βάση το ωράριό μου μόνο τόσα δικαιούμαι..Ήταν απόλυτος και μάλιστα είπε ότι έτσι του είπαν στη ΔΔΕ Χαλκιδικής.... Κανονικά θα μπορούσα αφού έχω στο πρόγραμμα 2 μέρες απο 4 ώρες να έβαζα άλλες 32 ώρες και τελικά θα βάλω μόνο 8...Είναι δυνατόν; ξέρει κάποιος αν είναι δίκαιο;

Και κάτι ακόμα έχω εισήγηση 17 Ιουνίου επιτήρηση 18 ιουνίου.. Πρέπει μετα να πάω στο σχολείο να παραδώσω γραπτά και να περάσω βαθμούς.. Ενώ γίνεται στις 25 ιουνίου μου είπαν και μια συνέλευση για έκδοση αποτελεσμάτων..που λογικά πρέπει να είμαι παρόν...τουλάχιστον γι' αυτές δεν θα μου περαστούν ώρες;  Ξέρει κανείς;;

Αν μου πουν όχι θα τους που να ρθουν σπίτι μου να πάρω απο εδώ τα γραπτά...

Τι γίνεται τελικά ρε παιδιά με τις ....επιτηρήσεις;;;

Μας πιάνουν κορόιδα.......

ΑΔΙΚΙΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:57:53 »

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 16, 2008, 04:57:41 pm »
και κάτι ακόμα..Νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι ο ωρομίσθιος απο τη στιγμή που διαθέτει τον ευατό του στην υπηρεσία του σχολείου οι ώρες του πρέπει να γράφονται κανονικά...να πάω με το έτσι θέλω δευτέρα και παρασκευή που κανονικά είχα μάθημα και να απαιτήσω να μου γράφονται οι ώρες;;; Γίνεται αυτό;;

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 16, 2008, 05:27:14 pm »
Ρε παιδιά ας βοηθήσει καποιος υπαρχει κανείς που να γνωρίζει όντως ώστε να απαντήσω επιχειρήματα στο διευθυντή ότι πρέπει να μου γραφούν όλες οι ώρες ανεξάρτητα των αριθμο των επιτηρήσεων;; Τί ισχύει τυπικά; υπάρχει κάποια εγκύκλιος;

Αποσυνδεδεμένος Ioli

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 16, 2008, 11:20:56 pm »
Να τηλεφωνήσεις στη δευτεροβάθμια και να τους ρωτήσεις.Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι πως από τη λήξη των μαθημάτων μέχρι τη λήξη των εξετάσεων μπορεί να μας αναθέσουν εργασία επιτηρητή και ένα δίωρο την ημέρα της συνεδρίασης για την έκδοση αποτελεσμάτων.Μου φαίνεται πάντως πως ο διευθυντής σου είναι μεγάλος γάιδαρος!!!!!!Στο χέρι του είναι να σε βοηθήσει.Μερικοί άνθρωποι είναι τελείως αναίσθητοι!! :-X
La vita e bella

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:57:53 »

Αποσυνδεδεμένος peri2005

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Με... λατρεύει η εκπαίδευση! (ουυυυυυυ....) ΠΕ03
    • Προφίλ
    • Οι φωτογραφίες μου
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 16, 2008, 11:24:47 pm »
    Στο δικό μου σχολείο όπου μόνο μπάχαλο επικρατεί δεν έχουν βγάλει ακόμα τις επιτηρήσεις και φυσικά δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω. Ελπίζω αύριο που θα έχουμε τη συνέλευση να μάθω.

Έμαθες τίποτα καινούργιο ;

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 17, 2008, 12:19:00 am »
   Τίποτε ουσιαστικό peri2005. ¨Εβγαλαν τις επιτηρήσεις μόνο για την Τετάρτη (όπου είχα κανονικά 4 ώρες) και με έβαλαν επιτήρηση και στις δυο βάρδυες. Δεν έχω ιδέα για τη συνέχεια. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
  Επίσης είδα στην εγκύκλιο των αναπληρωτών- ωρομίσθιων ότι για τους ωρομίσθιους η προϋπηρεσία πιάνεται από την πρώτη μέρα που παρουσιάζεται κανείς και υπογράφει σχετική πράξη αλλά σε μένα αρνήθηκε ο διευθυντής να μετρήσει τότε τις ώρες γιατί δεν μπήκα στην τάξη. Πόσο "ψιλικαντζού" με κατάντησαν! :'(

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 17, 2008, 07:05:27 am »
Εγώ ρε παιδιά τι να πω ... που τον παρακαλούσα να με βάλει όσο το δυνατον περισσότερες επιτηρήσεις το ίδιο του έλεγαν και οι μόνιμοι και ισχυρίζονταν ότι οι επιτηρήσεις βγαίνουν ανάλογα με το ωράριο..Επειδή ο πεθερός μου είναι λυκειάρχης μου είπε ότι όντως έτσι είναι. Οι επιτηρήσεις βγαίνουν με βάση το ωράριο αλλα αν θέλει ο άλλος...μπορεί να σε εξυπηρετήσει...Πάντως και ο πεθερός μου υποστηρίζει ότι κανονικά πρέπει να μου γραφούν οι ώρες ανεξαρτήτως επιτηρήσεων...τώρα τι να πω....

Αναμένω

Τελικά απο τις 19 Ιουνίου μέχρι και τις 25 που είναι η έκδοση των αποτελεσμάτων τι γίνεται;

Ξέρει κανένας παλιός;

Αποσυνδεδεμένος marias

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • www.dailytech.gr
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 17, 2008, 08:03:15 am »
Οι ώρες πρέπει να γραφούν ούτως ή άλλως, επειδή δεν είναι δική σου ευθύνη που τις ημέρες που εργαζόσουν θα γράφουν πανελλαδικές. Τώρα για το πόσες επιτηρήσεις θα σου βάλει, εξαρτάται από τον Δ/ντή, όπως επίσης και για το πόσες ώρες θα σου γράψει. Τώρα για το 19-25, το ψάχνω κι εγώ... 

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 17, 2008, 08:05:50 am »
marias...Καλημέρα απο τη στεναχώρια μου δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ..γι' αυτό που λες ότι πρέπει να γραφούν οι ώρες μας κανονικά ανεξαρτήτως επιτηρήσεων..υπάρχει κάποιο έγγραφο..πως θα τον μεταπείσω; Το υπουργείο γνωρίζει κάτι για το θέμα;  Ας απαντήσει κάποιος ρε παιδιά ζω μέσα στην αγωνία.. Ξεκίνησαν και οι αιτήσεις και ξέρετε ότι κάθε ώρα είναι πολύτιμη σας χρυσός....

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 17, 2008, 08:07:25 am »
Ας απαντήσει κάποιος παλιός. Στα δικά σας σχολεία συνάδελφοι τι γίνεται;; Πως θα διεκδικήσουμε τις ώρες μας;;;

Αποσυνδεδεμένος marias

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • www.dailytech.gr
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 17, 2008, 08:26:25 am »
Τηλεφώνησε, στο ΥΠΕΠΘ, για να το ξεκαθαρίσεις.

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 17, 2008, 08:27:48 am »
Παιδιά έχει πάρει κανένας τηλέφωνο στο υπουργείο για να δει τι γίνεται για το θέμα; Οι δευτεροβάθμιες τι λένε;

Αποσυνδεδεμένος evistamp

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 17, 2008, 09:21:28 am »
Να σας πώ και εγώ στο σχολείο που είμαι τι γίνεται
Ο λυκειάρχης μου είπε ότι όλες οι ώρες μου θα περαστούν ασχέτως αν έχω επιτήρηση ή οχι. Έτσι κι αλλιώς οι Τρίτες που είχα μάθημα είναι μέρες πανελληνίων. Απλά μου έβαλαν μία επιτήρηση μια Πέμπτη που δεν είχα μάθημα.Στο σύμολο 7 επιτηρήσεις και 3 εισηγήσεις στις επόμενες 5 εβδομάδες!!.Δήλαδή οι ωρες γραφονται κανονικά όπως ήταν το προγραμμα των μαθημάτων.Και είναι στη διαθεση του καθε διευθυντή πότε θα λήξει η συμβαση μας αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μας κρατήσει μέχρι και την τελευταία μέρα που θα παραδώσουμε βαθμούς.Οποτε αν έχετε εισήγηση την τελευταία μέρα των εξετάσεων +5 μέρες μέχρι να παραδώσετε!

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 17, 2008, 11:05:17 am »
...το ίδιο είπαν και σε εμένα. Οτι δηλαδή οι ώρες θ αμπαίνουν κανονικά βάσει του κανονικού προγράμματος.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)