*

Αποστολέας Θέμα: Επιτηρήσεις Ωρομισθιων  (Αναγνώστηκε 28385 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ: Επιτηρήσεις Ωρομισθιων
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 17, 2008, 01:14:54 pm »
...το ίδιο είπαν και σε εμένα. Οτι δηλαδή οι ώρες θ αμπαίνουν κανονικά βάσει του κανονικού προγράμματος.

Πέρυσι πάντως αυτό ακριβώς ίσχυσε, όπως λένε συνάδελφοι που διετέλεσαν ωρομίσθιοι την περσινή χρονιά.
Η φετινή εγκύκλιος λέει κάτι διαφορετικό από πέρσι; Αν ναι, που βρίσκεται η απόκλιση;
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:53:25 »

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 17, 2008, 01:23:47 pm »
Δεν νομίζω οτι έχει κάποια απόκλιση φέτος.Οι ώρες πρέπει να μπούν κανονικά μέχρι το τέλος.
Κάποιοι Διευθυντές δεν θέλουν να τηρήσουν την εγκύκλιο και δυστυχώς ουτε καν το συζητούν.Αποφασίζουν και διατάσουν μόνοι τους.
Και όσοι τηρούν την εγκύκλιο τους ωρομίσθιους τους γέμισαν με επιτηρήσεις
Εγω προσωπιοκά έχω 15 σε σύνολο απο τις οποίες οι 2 είναι εισηγήσεις.Και εκει ζήτησα απο μια βάρδια ώστε να πάρω και τα ένσημα

Αποσυνδεδεμένος Ioli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 17, 2008, 01:32:39 pm »
Από τη δευτεροβάθμια μου είπαν αυτό ακριβώς που λέει ο giannis27!Δεν ξέρω τι γινόταν πέρσι αλλά φέτος οι ώρες περνιούνται ανάλογα με τις επιτηρήσεις που θα μας αναθέσουν.Ρωτήστε στις δευτεροβάθμιες σας!!
La vita e bella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 17, 2008, 01:38:44 pm »
Μάλλον λέμε ολοι το ίδιο με διαφορετικά λόγια.
Θα μπορούσαν οι Διεθυντές να βάλουν επιτηρήσεις έτσι ώστε να καλυφθει το ωράριο του κάθε ωρομίσθιου, αλλά δεν το κάνουν

Αυτό απασχολεί τους περισσότερους, γιατι δεν το κάνουν ενω είναι καλυμμένοι, και κόβουν ώρες

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:53:25 »

Αποσυνδεδεμένος missathens

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02!
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 17, 2008, 01:45:12 pm »
Στο δικό μου σχολείο με  ενημέρωσαν ότι οι ώρες θα γράφονται σύμφωνα με το πρόγραμμα όλης της χρονιάς.Εισηγήσεις και επιτηρήσεις θα έχω τις ημέρες που πήγαινα ούτως ή άλλως.Οπότε,κανένα πρόβλημα!  ;) Γιατί να μην ισχύει το ίδιο σε όλα τα σχολεία;  ???

Αποσυνδεδεμένος Ioli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 17, 2008, 01:52:04 pm »
Γιατί π.χ. τη Δευτέρα που είχα εγώ μάθημα δε γράφουν εξετάσεις και την Τρίτη που επίσης είχα μάθημα αρχίζουν οι πανελλήνιες!
La vita e bella

Αποσυνδεδεμένος missathens

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02!
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 17, 2008, 02:00:43 pm »
Κι εγώ πήγαινα Τετάρτη,Πέμπτη,Παρασκευή και επειδή είμαι σε Εσπερινό και οι πανελλαδικές γίνονται Δευτέρα,Τετάρτη,Παρασκευή,αυτές τις 2 βδομ θα πάμε όλοι μόνο Τρίτη και Πέμπτη και μετά κανονικά.Για όλα υπάρχει ρύθμιση!

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 17, 2008, 04:39:22 pm »
Παιδιά νομίζω ότι αυτοί που λένε ότι πρέπει οι ώρες μας να καλυφθούν με επιτηρήσεις έχουν δίκιο.. θα πληρωνόμαστε χωρίς να πηγαίνουμε; Αλλά αυτός υποστήριξε ότι πήρε στη ΔΔΕ Χαλκιδικής και του είπαν να μας βάλει τόσες επιτηρήσεις όσες και το ωράριό μας..Δηλαδή 4 εγώ και 5 ο άλλος ωρομίσθιος μέχρι και την έκδσοη των αποτελεσμάτων...

Και μένα μου φάνηκαν λίγες...

Πριν απο λίγο μίλησα με καθηγητή που είναι υπεύθυνος για τους ωρομίσθιους σε σχολείο της θεσσαλονίκηςκαι μου είπε ότι όντως οι επιτηρήσεις βγαίνουν με βάση το πρόγραμμα..αλλά οι ώρες γράφονται κανονικά!!! γιατί εγώ διαθέτω τον ευατό μου στην υπηρεσία του σχολείου και άλλωστε μου είπε ότι μ' αυτό το σκεπτικό ο αναπληρωτής που θα κάνει 10 επιτηρήσεις όλο το μήνα γιατί και αυτός να πληρωθεί κανονικά. Το σχολείο δεν είναι μονο επιτηρήσεις....

Μάλιστα ο άνθρωπος μου τόνισε ότι θα πρέπει να γράφω τις ώρες μου κανονικά τις μέρες που είχα μάθημα ασχέτως που με έβαλαν άλλες μέρες επιτήρηση. το πρόγραμμα το ωρολόγιο δεν ανατρέπεται αφού βάση αυτού γίνονται και οι πληρωμές...

Τώρα τι να πω...του είπα να βρεί την εγκύκλιο που ορίζει ότι οι ώρες του ωρομίσθιου μπαίνουν κανονικά ασχέτως επιτηρήσεων...ο άνθρωπος είναι χρόνια καθηγητής και χαρακτήρισε το διευθυντή άσχετο!!!!

αν την έχω θα τη δημοσιεύσω ώστε αν έχετε και άλλοι πρόβλημα να το λύσουμε...

Ο αγώνας μου συνεχίζεται για δικαίωση...θα πιέσω μέχρι αηδίας...ήδη είπα σε γνωστό μου στέλεχος στη ΔΔΕ του νομού μου να τους πάρει τηλέφωνο....

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 17, 2008, 04:57:16 pm »
Να δείξεις στον Διευθυντή σου αυτό

ΥΠ.Ε.Π.Θ. - Δ2/45001/14.05.2004

ΘΕΜΑ: Λύση σύμβασης εργασίας των ωρομισθίων

Σε συνέχεια της αριθυ. 42076/Δ2/06-05-2004 εγκυκλίου μας. , σας γνωρίζουμε ότι στις σχετικές με τις εξετάσεις εργασίες περιλαμβάνονται και οι επιτηρήσεις.

ΥΠ.Ε.Π.Θ. - Δ2/39544/29.04.2004

Με αφορμή ερωτήματα που μας υποβάλλονται σχετικά με τη λύση της σύμβασης εργασίας των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών , κρίνουμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την αριθμ. 35557/Δ2/9-4-2003 Υ.Α. (ΦΕΚ 465
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 17, 2008, 04:58:48 pm από vikoulaki »

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 17, 2008, 05:05:44 pm »
Αν του δείξω αυτό τι να του πω; 

Αυτός μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι νόμιμος.. Έβαλε μια επιτήρηση 26 Μαιου, άλλη μια 2 ιουνίου, άλλη μια 18 ιουνίου και μια εισήγηση 17 ιουνίου...Άρα με απασχολεί όλο το μήνα με χρειάζεται 4 φορές χ2 ώρες σύνολο 8...

τις άλλες γιατί να της περάσει αφού δε με χρειάζεται...

ή είναι υποχρεωμένος με βάση αυτά που έγραψες να μετρήσει τις ώρες μου κανονικά;

Αποσυνδεδεμένος peri2005

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Με... λατρεύει η εκπαίδευση! (ουυυυυυυ....) ΠΕ03
    • Προφίλ
    • Οι φωτογραφίες μου
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 17, 2008, 05:11:41 pm »
Μέχρι στιγμής έχει γραφτεί :

tihea
Νομίζω πως, ανεξάρτητα από πόσες εισηγήσεις έχουμε ή πόσες επιτηρήσεις θα κάνουμε, θα γραφούν κανονικά οι ώρες όπως όλο τον προηγούμενο καιρό(11 ώρες την εβδομάδα ή όσες ώρες διδασκαλίας είχαμε εξαρχής), μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων.  :)

Ioli
Από τη δευτεροβάθμια μου είπαν ότι θα περαστούν μόνο οι ώρες που θα κάνω επιτήρηση  :o

Panos25m
περισυ σαν ωρομισθιος, εχοντας 11 ωρες εβδομαδιαιως, ειπα στον διευθυντη μου πως ειμαι διαθεσιμος να βοηθησω... ειχα και τα δικα μου εξαταζομενα μαθηματα..εκανα κσι κσποιες επιτηρησεις...
οι ωρες μου γραφτηκαν ολες κανονικα..  :)

peri2005
Ο υπεύθυνος του προγράμματος των εξετάσεων μου είπε ότι για να συμπληρώσω το 10ωρο , πρέπει - ανεξαρτήτως ημέρας - να έρχομαι 2 μέρες την εβδομάδα για διπλή βάρδια (2 επί 4 = 8 ώρες) και άλλη μία μέρα για μία επιτήρηση (2 ώρες) .  :(

marias
Οι ώρες πρέπει να γραφούν ούτως ή άλλως, επειδή δεν είναι δική σου ευθύνη που τις ημέρες που εργαζόσουν θα γράφουν πανελλαδικές.  :D

petros
όσες ώρες είχατε στην διάρκεια της χρονιάς , τόσες θα πάρετε και στην διάρκεια των εξετάσεων ανεξάρτητα από τον αριθμό των  επιτηρησεων και την ώρα που αυτές διαρκούν

Lara
οι ώρες θ αμπαίνουν κανονικά βάσει του κανονικού προγράμματος. :)

giannis27
οσες ωρες επιτηρηση εχεις και εισηγησεις τοσες θα γραφουν και τοσες θα πληρωθειτε.  :o

evistamp
Ο λυκειάρχης μου είπε ότι όλες οι ώρες μου θα περαστούν ασχέτως αν έχω επιτήρηση ή όχι
  :D

ΔΗΛΑΔΗ ... ΜΠΑΧΑΛΟ ...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 17, 2008, 08:10:02 pm από peri2005 »

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 17, 2008, 05:16:40 pm »
Ρε παιδιά δεν υπάρχει σύλλογος ωρομισθίων να κάνει μια ερώτηση και να ξεκαθαρίσει το θέμα....Μου φαίνεται ότι έιμαστε όμηροι του κάθε διευθυντή...

Ο σύλλογος μας να ρυθμίσει το ζήτημα..

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 17, 2008, 05:41:08 pm »
Αυτά που έγραψε το vikoylaki αποδεικνύουν όντως ότι η σύμβαση που υπογράφουμε ισχύει μέχρι και την έκδοση των αποτελεσμάτων.. αρά για ποιο λόγο να μην περαστούν οι ώρες ....

μάλιστα καθηγητής που μίλησε ο συζυγός μου του είπε ξεκάθαρα ότι η σύμβαση ισχύει και είναι υποχρεωμένος να περνάει τις ώρες και εγώ να συμπληρώνω τις ώρες κανονικά τις μέρες που είχα στο πρόγραμμα ασχέτως τις μέρες που πηγαίνω τώρα...

Τι να πω...

Πάντως αν δεν περάσει τις ώρες μου χάνω 32 ώρες...!!!!!!!!!!!!!

Και αν είναι έτσι όπως τα λες giannis27 άρα μέχρι και τις 18 ιουνίου που έχω τελευταία επιτήρηση πρέπει να περαστούν οι ώρες μου και όχι μόνο 8

Έτσι δεν είναι;;;

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 17, 2008, 05:47:23 pm »
4 εβδομάδες επι 8 ώρες σύνολο 32

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη