0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
vikoulaki δεν νομιζω να ναι οπως τα λες. η συμβαση λεει πανω η ληξη γινεται οταν εκλειψουν οι λογοι για τους οποιουσ προσληφθηκε αρα ληγει τηντελευταια μερα που εχει επιτηρηση η εξεταση απλουστατοπ ειναι
εμενα μου παν οτι στματαω τελευταιο μαθημα απλα δινεις βαθμους την επομενη ισωσ απλο ειναι. αυτο που λες εσυ ειναι παρανομο. η ληξη συμβασεων λεει το υπουργειου γινεται τουλαχιστον μεχρι 16 και ισχυει το ιδιο για ολους . σε ποια δευτεροβαθμια εισαι να ρωτησω
βλεπετε τι σας ελεγα> δικαιωνομαι
Λοιπόν παιδιά, στο σχολείο μου ήρθε έγγραφο από τη δευτεροβάθμια με ημερομηνία 6-5-2008 που αναφέρει τα εξής : Οι ωρομίσθιοι που διδάσκουν εξεταζόμενο μάθημα,δικαιούνται στην περίοδο των εξετάσεων όσες ώρες τους είχαν ανατεθεί ανά εβδομάδα ( αρκεί αυτές να είναι ώρες επιτηρήσεων) δηλαδή αν είχατε 8 ώρες την εβδομάδα πρέπει να κάνετε 4 επιτηρήσεις τη βδομάδα,συν ένα επιπλέον δίωρο για την συμμετοχή τους στη συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων την ημέρα έκδοσης των αποτελεσμάτων.Εγώ είχα 8 ώρες ,μου έβαλαν συνολικά 17 επιτηρήσεις και την εισήγηση μου.Κάποιες μέρες είμαι και στους δύο κύκλους,δηλαδή 8-10 και 10-12.Τώρα αυτό με τις 16 Ιουνίου είχε έρθει κάποια στιγμή ,στο καινούριο έγγραφο δεν αναφέρει τίποτε σχετικό.
Παντως αν όχι θα κάνω καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας φίλος μου δικηγόρος μου είπε οτι αν δεν δικαιωθώ οπωσδήποτε καταγγελία!!!!