0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα....αυτο που ειπες shania μου σχετικα με τις βασεις ειναι απολυτα σωστο...για παραδειγμα κ χωρις να θελω να θιξω καποιον, πριν 2 χρονια η βαση στο φιλολογικο Καλαματας απο οτι ειδα ηταν κοντα στο 12-13....κ νομιζω καποιος θα μπορουσε να πει...ελεος.....κ δεν ειναι θεμα κακιας....εμενα και ο αδερφος μου μαθητης του 10 αντε με το ζορι 12 ειναι...δλδ θα μπορουσε να γινει φιλολογος?θα πει κποιος....οτι απο τη στιγ,μη που μπαινει...ε καποια στιγμη θα τελειωσει, αναγκαστικα θα διαβασει....δυστυχως ξερουμε βεβαια πως συχνα οι σχολες τελειωνονται.....και εχει ενας τετοιος μαθητης τα εφοδια οπως ειπες να γινει εκπαιδευτικος?η ταπεινη μου γνωμη ειναι πως εκτος σπανιων περιπτωσεων...οχι....και οι νομικες σχολες αν το εχουν κανει αυτο πολυ καλα εκαναν....και ετσι θα πρεπε να ειναι....αντι να βρουν μια λυση για το θεμα σχετικα με το οτι στην κατηγορια ΠΕ 02 υπαγομαστε αποφοιτοι 3 διαφορετικων, ακομη κ ασχετων μεταξυ τος σχολων,....και γινεται πανικος....ιδρυουμε νεα τμηματα....κιαι να σου πω κ κατι αλλο...εγω τελειωσα Αθηνα φιλολογικο και πιστευω οτι ειναι απαραδεκτο να μην κανουμε πρακτικη άσκηση...αλλα απλα παρακολουθηση αλλων εκπαιδευτικων σε σχολεια....εινα δυνατον? με τετοια θεματα θα επρεπε να ασχολουνται κ οχι με ιδρυση καινουργιων....ΗΔΗ κορεσμενων σχολων......