0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας σε όλους!Μήπως κάποιος που θα δώσει κατατακτήριες στο παιδαγωγικό φλώρινας φέτος μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι;Δεν βρίσκω με τίποτα το βιβλίο του Τομπαϊδη "διδασκαλία της νέας ελληνικής γλώσσας". Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτό;
οι αιτησεις για κατατακτηριες ξερετε μεχριποτε ειναι η ποτε γινονται?
σε ευχαριστω...μηπως ξερεις τα δικαολογτικα?
Μήπως γνωρίζει κάποιος πόσοι περίπου είναι οι υποψήφιοι;Επίσης αν τα θέματα των εξετάσεων είναι πολλαπλής επιλογής ή ανάπτυξης;Ευχαριστώ!
οχι καποιο λαθος κανεις...εδωσα εγω περισυ.Δεν ηταν 70-80...τουλαχιστον απο ΑΕΙ είμασταν πανω απο 150 (ίσως και τα διπλασια αλλα δεν θυμαμαι καλα και δε θελω να γινω υπερβολικη) Εγώ μίλησα με κορίτσια που τελείωσαν τει βρεφονηπιοκομία. Δίνατε ξεχωριστά; Σίγουρα ξες καλύτερα απο μένα.
Παράθεση από: paramithi στις Οκτωβρίου 14, 2009, 09:11:04 amΜήπως γνωρίζει κάποιος πόσοι περίπου είναι οι υποψήφιοι;Επίσης αν τα θέματα των εξετάσεων είναι πολλαπλής επιλογής ή ανάπτυξης;Ευχαριστώ!Πέρυσι έτυχε να είμαι εκεί την μέρα που δίνανε και ήταν πραγματικά ΠΟΛΛΑ άτομα! 70-80 χαμός! ακόμα το θυμάμαι. Καλό κουράγιο..και καλή επιτυχία! Δεν θέλω να σε αγχώσω απλά να σε κάνω να στρωθείς και να βάλεις τα δυνατά σου Αν μπεις είναι πολύ καλό τμήμα. Νομίζω ανάπτυξης τα θέματα και δύσκολα απο οτι είχαν πει.