0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ισοτιμία ξεκάθαρη δεν δίνει. δεν σου γράφει στη μετάφραση "ισότιμο με Αγγλική Φιλολογία Αθήνας" πχ. Απλά σου μεταφράζει τον τίτλο, και δίνει ισοτιμία όσον αφορά το βαθμό. (το λέω από προσωπική εμπειρία , δύο πτυχία έδωσα στο δοαταπ δεν μου γράψανε πουθενα ότι είναι ισότιμα με κάποιο άλλο τμήμα)
Παράθεση από: 2vita στις Ιουλίου 16, 2012, 05:01:28 pmΙσοτιμία ξεκάθαρη δεν δίνει. δεν σου γράφει στη μετάφραση "ισότιμο με Αγγλική Φιλολογία Αθήνας" πχ. Απλά σου μεταφράζει τον τίτλο, και δίνει ισοτιμία όσον αφορά το βαθμό. (το λέω από προσωπική εμπειρία , δύο πτυχία έδωσα στο δοαταπ δεν μου γράψανε πουθενα ότι είναι ισότιμα με κάποιο άλλο τμήμα)Να επαναλάβω πως ο ΔΟΑΤΑΜ δίνει ξεκάθαρη ισοτιμία στους μεταπτυχιακούς τίτλους.
Παράθεση από: para5 στις Ιουλίου 16, 2012, 05:21:17 pmΠαράθεση από: 2vita στις Ιουλίου 16, 2012, 05:01:28 pmΙσοτιμία ξεκάθαρη δεν δίνει. δεν σου γράφει στη μετάφραση "ισότιμο με Αγγλική Φιλολογία Αθήνας" πχ. Απλά σου μεταφράζει τον τίτλο, και δίνει ισοτιμία όσον αφορά το βαθμό. (το λέω από προσωπική εμπειρία , δύο πτυχία έδωσα στο δοαταπ δεν μου γράψανε πουθενα ότι είναι ισότιμα με κάποιο άλλο τμήμα)Να επαναλάβω πως ο ΔΟΑΤΑΜ δίνει ξεκάθαρη ισοτιμία στους μεταπτυχιακούς τίτλους.Ισοτιμια δινει και αντιστοιχια του βαθμου
αναγνωρίζεται εφόσον μπορείς να αποδείξεις την τακτική παρακολούθηση...αλλιώς δεν το βλέπω
Παράθεση από: sparos2 στις Ιουλίου 16, 2012, 10:13:49 pmαναγνωρίζεται εφόσον μπορείς να αποδείξεις την τακτική παρακολούθηση...αλλιώς δεν το βλέπω Το πανεπιστημιο δινει βεβαιωση παρακολουθησης η οποια αναγνωριζεται κανονικα απο το Δοαταπ.Την εχω δει και την βεβαιωση αλλα και την αναγνωριση απο τον Δοαταπ σε γνωστο μου.