0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Αν εχει κατανοήσει κάποιος πλήρως την εγκύκλιο, μπορεί να μου πει αν τελικά αναφέρει κάπου για τους διοριστέους β φουρνιάς απο διαγωνισμύ ασεπ, αν χρειαζεται να κάνουν τα χαρτια τους? Ευχριστω!
Ακόμη τους ρώτησα αν μπορώ να εκτυπώσω την αίτηση μέσω ιντερνέτ και να την πάω συμπληρωμένη και η υπάλληλος ήταν κάπως διστακτική σε αυτό. Μου είπε μάλιστα "έγιναν κάποιες αλλαγές σήμερα στην αίτηση", χωρίς να ξέρει ποιές. Μήπως ξέρει κανείς?
Συνάδελφοι, καλό μεσημέρι. Υπάρχει μια αναστάτωση αυτές τις μέρες, βρηκαν τις μέρες βλέπετε να ανακοινώσουν την εγκύκιλιο και τις αιτήσεις μας. Να τρέχουμε και να μην φτάνουμε. Επειδή υπάρχουν κάποιες ασάφειες, να ρωτήσω και εγώ: Θα τεσεκάρουμε το κουτάκι "επιθυμώ να ενταχθώ στον πινακα 24μηνο, 40μηνο και θα δηλώσουμε την επιτυχία στον Ασέπ" όλοι όσοι έχουμε αυτά τα κριτήρια η μόνο όσοι πρόκειται να διοριστούν την επόμενη σχολική χρονιά; έχει ξεκαθαριστεί αυτό, έχει δοθεί κπαποια επίσημη απάντηση τουλάχιστον σε κάποια δευτεροβάθμια; Και κάτι άλλο, τα τελευταία χρόνια δε βάζαμε τους κωδικούς των περιοχών (τουλάχιστον στη δική μου δευτεροβάθμια δεν το ζητούσαν), είναι απαραίτητο; Όποιος γνωρίζει ας μου δώσει τα φωτα του. Καλή τύχη σε όλους!
ρε παιδια θα μας απαντησει ποτε κανεις με απολυτη σοβαροτητα και συναισθηση?οι διοριστεοι β φουρνιας του ασεπ2007 ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΧΙ να καταθεσουν αιτηση μαζι με τους αναπληρωτες?τι ηλιθιες απαντησεις ειναι αυτες που καθε δευτεροβαθμια δινει?''κανεις δε σας εμποδιζει να κανετε αιτηση''! λες και αλλη δουλεια δεν εχουμε,θα καθομαστε να συμπληρωνουμε αιτησεις ανευ λογου και αιτιας!!ελεεος!