0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι σε σχολείο από την αρχή της εβδομάδας με 10 ώρες ΠΔΣ.Ακόμα δεν έχω υπογράψει σύμβαση.Συμβαίνει και σε άλλες διευθύνσεις αυτό;Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να υπογράφουμε συμβάσεις;Θέλω τη βοήθεια σας γιατί είμαι στο ταμείο ανεργίας και πρέπει να τους στείλω τη σύμβαση για να κάνω διακοπή.
Η πράξη ανάληψης υπογράφεται στο βιβλίο πρακτικών του σχολείου.Η σύμβαση πρέπει να έχει ημερομηνία υπογραφής προγενέστερη του πρώτου μαθήματος, γιατί μετά παρουσιάζονται προβλήματα πληρωμής από τα εντελλόμενα.
Παράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 31, 2009, 04:37:51 pmΗ πράξη ανάληψης υπογράφεται στο βιβλίο πρακτικών του σχολείου.Η σύμβαση πρέπει να έχει ημερομηνία υπογραφής προγενέστερη του πρώτου μαθήματος, γιατί μετά παρουσιάζονται προβλήματα πληρωμής από τα εντελλόμενα.αν δεν έχεις υπογράψει πράξη ανάληψης στο βιβλίο πρακτικών... είναι λογικό να σου ζητούν να υπογράψεις πράξη διακοπής;;;
Παράθεση από: Loukritia στις Νοεμβρίου 01, 2009, 02:30:22 pmΠαράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 31, 2009, 04:37:51 pmΗ πράξη ανάληψης υπογράφεται στο βιβλίο πρακτικών του σχολείου.αν δεν έχεις υπογράψει πράξη ανάληψης στο βιβλίο πρακτικών... είναι λογικό να σου ζητούν να υπογράψεις πράξη διακοπής;;;Όχι δεν χρειάζεται, αν δεν έχεις ξεκινήσει βέβαια.
Παράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 31, 2009, 04:37:51 pmΗ πράξη ανάληψης υπογράφεται στο βιβλίο πρακτικών του σχολείου.αν δεν έχεις υπογράψει πράξη ανάληψης στο βιβλίο πρακτικών... είναι λογικό να σου ζητούν να υπογράψεις πράξη διακοπής;;;
Η πράξη ανάληψης υπογράφεται στο βιβλίο πρακτικών του σχολείου.
Παράθεση από: Loukritia στις Νοεμβρίου 01, 2009, 02:30:22 pmΠαράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 31, 2009, 04:37:51 pmΗ πράξη ανάληψης υπογράφεται στο βιβλίο πρακτικών του σχολείου.Η σύμβαση πρέπει να έχει ημερομηνία υπογραφής προγενέστερη του πρώτου μαθήματος, γιατί μετά παρουσιάζονται προβλήματα πληρωμής από τα εντελλόμενα.αν δεν έχεις υπογράψει πράξη ανάληψης στο βιβλίο πρακτικών... είναι λογικό να σου ζητούν να υπογράψεις πράξη διακοπής;;;Όχι δεν χρειάζεται, αν δεν έχεις ξεκινήσει βέβαια.
Παιδιά , πήρα απο ένα σχολείο ώρες ΠΔΣ και το επίσκευτηκα για να βρώ τον υπεύθυνο της πρόσθετη στο σχολείο. Και είδα οτί έχει κατάληψη! Ο υπεύθυνος στην δευτεροβάθμια αρνήθηκε να μου αλλάξει σχολείο λεγοντάς μου οτι λίγα είναι τα σχολεία που έχει ξεκίνησει η πρόσθετη.Αν υπογράψω συμβαση και συνεχιστεί η καταλήψη θα μου αναγνωρίζονται οι ώρες ; Ευχαριστώ πολύ!
Δεν είναι απαραίτητο, εξαρτάται από την καλή θέληση του υπεύθυνου της ΠΔΣ. Πέρυσι θυμάμαι ξεκινήσαμε γύρω στις 20 Οκτώβρη αλλά επειδή η ΠΔΣ είχε ξεκινήσει από τις 10, σε μας τουλάχιστον, περάστηκαν όλες οι ωρες σα να είχαμε ξεκινησει από τις 10 Οκτώβρη!
Προσωπικά το πρακτικό ανάληψης στην ΠΔΣ και στα δυο σχολεία που ήμουν, το υπέγραψα 1-1,5 μήνα μετά, αφότου ξεκίνησαν τα μαθήματα.
Παράθεση από: Supreme στις Οκτωβρίου 31, 2009, 11:46:53 amΕίμαι σε σχολείο από την αρχή της εβδομάδας με 10 ώρες ΠΔΣ.Ακόμα δεν έχω υπογράψει σύμβαση.Συμβαίνει και σε άλλες διευθύνσεις αυτό;Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να υπογράφουμε συμβάσεις;Θέλω τη βοήθεια σας γιατί είμαι στο ταμείο ανεργίας και πρέπει να τους στείλω τη σύμβαση για να κάνω διακοπή.Supreme, στη δική σου περιφέρεια, πόσοι περίπου έχουν κληθεί μέχρι τώρα;
Παράθεση από: marion στις Νοεμβρίου 01, 2009, 01:13:21 pmΠαράθεση από: Supreme στις Οκτωβρίου 31, 2009, 11:46:53 amΕίμαι σε σχολείο από την αρχή της εβδομάδας με 10 ώρες ΠΔΣ.Ακόμα δεν έχω υπογράψει σύμβαση.Συμβαίνει και σε άλλες διευθύνσεις αυτό;Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να υπογράφουμε συμβάσεις;Θέλω τη βοήθεια σας γιατί είμαι στο ταμείο ανεργίας και πρέπει να τους στείλω τη σύμβαση για να κάνω διακοπή.Supreme, στη δική σου περιφέρεια, πόσοι περίπου έχουν κληθεί μέχρι τώρα; 40+ άτομα