0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν εχω διαβασει καλα την προκήρυξη αλλα λεει οτι οποιος δουλευει στη προσθετη δε μπορει να δουλεψει σε φροντιστηριο?ας απαντήσει καποιος που ξερει γιατι θα τρελαθω..ειναι δυνατον να ζουμε χωρις χρηματα για ενα χρονο...δεν ειμαστε καλα...ευχαριστω πολυ
Παράθεση από: chemist13 στις Σεπτεμβρίου 18, 2008, 12:22:46 pmδεν εχω διαβασει καλα την προκήρυξη αλλα λεει οτι οποιος δουλευει στη προσθετη δε μπορει να δουλεψει σε φροντιστηριο?ας απαντήσει καποιος που ξερει γιατι θα τρελαθω..ειναι δυνατον να ζουμε χωρις χρηματα για ενα χρονο...δεν ειμαστε καλα...ευχαριστω πολυΑυτοί που συντάσσουν την εγκύκλιο προφανώς είναι γκα-γκα.Γράψτους,ξέρεις πού. Συνέχισε τη δουλειά σου στα φροντιστήρια με τα ένσημα σου όπως και πριν, απλά μην το πεις στο σχολείο που θα πας αν σε ρωτήσουν τα παιδιά ή οι καθηγητές.Δεν τα βγάζεις πέρα με τους γκα-γκα.Χαλάμε ενέργεια για το αυτονόητο ενώ το καλό κυνήγι είναι στον τρόπο πρόσληψης της ΠΔΣ που πρέπει να γίνει από τον ενιαίο.
και ποιο ειναι το προβλημα τουσ δεν εχω καταλαβει...και οι μονιμοι δεν εργαζονται στα σχολεια??...γιατι να κανουν και αυτοι προσθετη..ελεος με αυτο το κρατος....
Νομιζω οτι διαβασα στην εγκυκλιο για την ΠΔΣ οτι δε θα γινονται μαθηματα Σαββατο. Διαβασα καλα? Γνωριζει καποιος κατι για αυτο το θεμα?
Δεν προτιμάς να σε καλούν από τον ενιαίο για 10 ώρες ΠΔΣ? αντί για 2-4 και αν δεν έχεις μιλήσει κάπου να σε κοροϊδεύουν στις δευτεροβάθμιες παίζοντας το ρόλο του μεγαλοεργοδότη??
Παράθεση από: e-liza στις Σεπτεμβρίου 18, 2008, 01:17:28 pmΔεν προτιμάς να σε καλούν από τον ενιαίο για 10 ώρες ΠΔΣ? αντί για 2-4 και αν δεν έχεις μιλήσει κάπου να σε κοροϊδεύουν στις δευτεροβάθμιες παίζοντας το ρόλο του μεγαλοεργοδότη?? Το θέμα είναι ότι αν παίρνουν όλοι 10 ώρες θα πάνε πολύ λιγότεροι, άρα μπορεί να είναι και 0.
γιατί ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ (ΥΠΕΠΘ)
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 18, 2008, 01:44:18 pmΠαράθεση από: e-liza στις Σεπτεμβρίου 18, 2008, 01:17:28 pmΔεν προτιμάς να σε καλούν από τον ενιαίο για 10 ώρες ΠΔΣ? αντί για 2-4 και αν δεν έχεις μιλήσει κάπου να σε κοροϊδεύουν στις δευτεροβάθμιες παίζοντας το ρόλο του μεγαλοεργοδότη?? Το θέμα είναι ότι αν παίρνουν όλοι 10 ώρες θα πάνε πολύ λιγότεροι, άρα μπορεί να είναι και 0. Mάλλον δεν κατάλαβες καλά το θέμα είναι:Παράθεση από: e-liza στις Σεπτεμβρίου 18, 2008, 01:17:28 pmγιατί ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ (ΥΠΕΠΘ)