0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι τράπεζες σ`αυτές τις περιπτώσεις δε βάζουν καθόλου τόκους και πολλές φορές χρεώνουν και έξοδα.
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 20, 2008, 03:35:02 pmΟι τράπεζες σ`αυτές τις περιπτώσεις δε βάζουν καθόλου τόκους και πολλές φορές χρεώνουν και έξοδα.Σε μας; Πώς γίνεται αυτό; Έχω μια κάρτα ανενεργή εδώ και 3 χρόνια! Να πάω να την ακυρώσω δηλαδή;
Η ενημέρωση λογαριασμού θεωρείται κίνηση?Γιατί ο δικός μου στον οποίον μπαίνουν λεφτά μόνο από την πδσ,κινείται όταν πληρώνουν την πδσ,δηλαδή εξαιρετικά σπάνια.
Πηγαίνοντας σε σχολεία, έχω διαπιστώσει ότι κάποια σχολεία δε θα κάνουν φέτος πρόσθετη γιατί, λέει ο διευθυντής, τα παιδιά θέλουν τους καθηγητές τους (μόνιμους) και αυτοί δε θέλουν να κάνουν.
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 20, 2008, 02:20:25 pmΠηγαίνοντας σε σχολεία, έχω διαπιστώσει ότι κάποια σχολεία δε θα κάνουν φέτος πρόσθετη γιατί, λέει ο διευθυντής, τα παιδιά θέλουν τους καθηγητές τους (μόνιμους) και αυτοί δε θέλουν να κάνουν. Τα παιδια που λενε αυτο το πραγμα το λενε γιατι οι μονιμοι καθηγητες τους τους δωροδοκουσαν με αυξημενο βαθμο εναντι εγγραφης τους στην ΠΔΣ. Αλλά παντα υπηρχαν πολλα τμηματα που δεν τα εκαναν οι μονιμοι αλλά ωρομισθιοι. Εκεινα τα παιδια δεν τα σκεφτεται ο διευθυντης? Προφανως, απλως βαριουνται να αναλαβουν την οργανωση της ΠΔΣ, αφου δεν εχουν οφελος οι ιδιοι!
Nομίζω τα διαστρεβλώνετε.'Ολα ξεκινούν από τα παιδιά.Καλύτερα να αρχίσουν Οκτώβριο ΠΔΣ και να είναι σίγουρα ότι θα παρακολουθήσουν,παρά να δηλώνουν βιαστικά από νωρίς και να διακόψουν τον Οκτώβρη για να γραφτούν σε φροντιστήριο.Τα παιδιά που πάνε ΠΔΣ είναι εκείνα που όταν αρχίζουν τα δύσκολα στο σχολείο τότε αποφασίζουν να παρακολουθήσουν.