0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 09:38:09 pmΠέρσι λοιπόν τα περισσότερα σχολεία έκαναν πρόσθετη από τις αρχές Νοεμβρίου.Kαι μένα γιατί ρε δε μου έδωσαν ώρες όταν πήγαινα αρχές Νοέμβρη εκεί όπου είχαν ξεκινήσει και μου έλεγαν οτι ακόμα δεν έχουν φτιαχτεί τμήματα και σαχλαμάρες δικαιολογίες.Μόλις που κρατιέμαι να μη βρίσω........άντε!!!!!!!!!!!!!!!
Πέρσι λοιπόν τα περισσότερα σχολεία έκαναν πρόσθετη από τις αρχές Νοεμβρίου.
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 09:38:09 pmΗ συζήτηση αφορούσε τη συμπεριφορά των παιδιών όταν αρχίζει νωρίς το πρόγραμμα.Κάθε χρόνο το πρόγραμμα ξεκινά πρώτα με τους μόνιμους, όπως και φέτος.Πέρσι λοιπόν τα περισσότερα σχολεία έκαναν πρόσθετη από τις αρχές Νοεμβρίου.Kαι μένα γιατί ρε δε μου έδωσαν ώρες όταν πήγαινα αρχές Νοέμβρη εκεί όπου είχαν ξεκινήσει και μου έλεγαν οτι ακόμα δεν έχουν φτιαχτεί τμήματα και σαχλαμάρες δικαιολογίες.Μόλις που κρατιέμαι να μη βρίσω........άντε!!!!!!!!!!!!!!!.......
Η συζήτηση αφορούσε τη συμπεριφορά των παιδιών όταν αρχίζει νωρίς το πρόγραμμα.Κάθε χρόνο το πρόγραμμα ξεκινά πρώτα με τους μόνιμους, όπως και φέτος.Πέρσι λοιπόν τα περισσότερα σχολεία έκαναν πρόσθετη από τις αρχές Νοεμβρίου.
στο δικό μου σχολείο τα μαθήματα της ΠΔΣ ξεκίνησαν όλα από την προηγούμενη Τρίτη. Ένας φιλόλογος έλειπε αλλά ήρθε την Πέμπτη και ξεκίνησε κανονικά
Παράθεση από: e-liza στις Σεπτεμβρίου 27, 2008, 02:39:57 amΠαράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 09:38:09 pmΗ συζήτηση αφορούσε τη συμπεριφορά των παιδιών όταν αρχίζει νωρίς το πρόγραμμα.Κάθε χρόνο το πρόγραμμα ξεκινά πρώτα με τους μόνιμους, όπως και φέτος.Πέρσι λοιπόν τα περισσότερα σχολεία έκαναν πρόσθετη από τις αρχές Νοεμβρίου.Kαι μένα γιατί ρε δε μου έδωσαν ώρες όταν πήγαινα αρχές Νοέμβρη εκεί όπου είχαν ξεκινήσει και μου έλεγαν οτι ακόμα δεν έχουν φτιαχτεί τμήματα και σαχλαμάρες δικαιολογίες.Μόλις που κρατιέμαι να μη βρίσω........άντε!!!!!!!!!!!!!!!.......'Oxi utenar μην τα καλύπτεις εφόσον ΔΕ γνωρίζεις.Μη χαλάς τη ροή της συζήτησης τώρα που βγαίνει η αλήθεια γιατί μερικοί υποτιμούν τη νοημοσύνη μας !οι ίδιοι οι συνάδελφοι μας!Ποιοί νομίζουν ότι είναι??!!!!!!!!!!Ξέρω πολύ καλά τί λέω.
Γ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Παράθεση από: e-liza στις Σεπτεμβρίου 27, 2008, 02:39:57 amΠαράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 09:38:09 pmΠέρσι λοιπόν τα περισσότερα σχολεία έκαναν πρόσθετη από τις αρχές Νοεμβρίου......Kαι μένα γιατί ρε δε μου έδωσαν ώρες όταν πήγαινα αρχές Νοέμβρη εκεί όπου είχαν ξεκινήσει ...........απο τη στιγμή που σε κάθε περιοχή εφαρμόζονται διαφορετικά πράγματα όσον αφορά στην πρόσθετη, δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να εκτονώνουμε το θυμό μας απέναντι στο σύστημα ( που πολλές φορές είναι δικαιολογημένος ), στις μεταξύ μας συνομιλίες..δεν ωφελεί κανέναν μας εξάλλου..
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 09:38:09 pmΠέρσι λοιπόν τα περισσότερα σχολεία έκαναν πρόσθετη από τις αρχές Νοεμβρίου......Kαι μένα γιατί ρε δε μου έδωσαν ώρες όταν πήγαινα αρχές Νοέμβρη εκεί όπου είχαν ξεκινήσει ...........
Παράθεση από: GEORGIA S στις Σεπτεμβρίου 27, 2008, 11:40:25 amΠαράθεση από: e-liza στις Σεπτεμβρίου 27, 2008, 02:39:57 amΠαράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 09:38:09 pmΠέρσι λοιπόν τα περισσότερα σχολεία έκαναν πρόσθετη από τις αρχές Νοεμβρίου......Kαι μένα γιατί ρε δε μου έδωσαν ώρες όταν πήγαινα αρχές Νοέμβρη εκεί όπου είχαν ξεκινήσει ...........απο τη στιγμή που σε κάθε περιοχή εφαρμόζονται διαφορετικά πράγματα όσον αφορά στην πρόσθετη, δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να εκτονώνουμε το θυμό μας απέναντι στο σύστημα ( που πολλές φορές είναι δικαιολογημένος ), στις μεταξύ μας συνομιλίες..δεν ωφελεί κανέναν μας εξάλλου..Μα μιλάω για την ίδια περιοχή!!!!!!!!!!!Δε θα είχε νόημα η εκτόνωση αλήθειας αν αναφερόμουν σε διαφορετικές περιοχές...