0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξαναλεω οτι δεν ξερω την διαδικασια καλα γιατι δεν ειχα ποτε ενδιαφερθει γι αυτη. Οι δυο ΠΕ3 του σχολειου μου , ειπαμε οτι αν υπαρχει καποιος αλλος ΠΕ3 που θελει την ΠΔΣ τοτε ας την παρει. (δεν την θελαμε , ασε που οι 3 απο τις 5 ωρες που πηραμε ειναι για συμπληρωση ωραριου και δεν θα τις πληρωθουμε...) Μαθηματικος δεν θελησε να ερθει εκει πανω ισως..? επρεπε να παρουμε ΠΔΣ για συμπληρωση ωραριου..?
το ποιος θα κάνει την ΠΔΣ θεωρώ ότι πρέπει να το κρίνουν τα παιδιά.αν η ΠΔΣ έχει συμμετοχή και τα παιδιά ζητάνε να έχουν τον ίδιο καθηγητή που τους κάνει και το κανονικό μάθημα τότε ίσως πρέπει να γίνει έτσι.όπως υπάρχουν μόνιμοι οι οποίοι είναι αδιάφοροι έτσι υπάρχουν και ωρομίσθιοι το ίδιο αδιάφοροι.γνώμη μου είναι όλα να γίνονται με κριτήριο το ώφελος των παιδιών.
Διοριστηκα μεσω ΑΣΕΠ χωρις να εχω προσαυξηση απο προυπηρεσια μιας και δεν ειχα ουτε μισο μοριακι προυπηρεσιας. Επρεπε δηλαδη να γραψω πολυ παραπανω απο οσους μαζευαν μοριακια προυπηρεσιας. Και καλα απο αυτους που επαιρναν με διάφανους τροπους μοριακια. Απο οσα εχω καταλαβει ομως , δεν υπαρχουν μονο τετοιοι.
Εκανα click, αλλά δε μου βγαζει τιποτα να υπογραψω, το link με στελνει σε privacy.
Παράθεση από: Filippos στις Σεπτεμβρίου 27, 2008, 02:16:59 pmΚαλησπερα σε ολους . Αυτο που εχω να πω εγω , γιατι αν καταλαβα υπαρχει καποια ενταση , ειναι οτι : αν εχεις βισμα διαβαινε .... Τα τμηματα τα δημιουργουν οι διευθυντες των σχολειων . Επομενως ξεκινουν οποτε αυτοι " θελουν " . Περσι , ειδα προϋπηρεσια σε διαφορες ειδικοτητες απο 15/9 . Εγω παλι ειχα απο 23/10 . Πέρσι το πρόγραμμα ξεκίνησε 29/10. Μήπως θυμάσαι πρόπερσι το 23/10;Το πρόγραμμα ανοίγει με την επίσημη έναρξη και δεν μπορεί να δεχτεί ώρες πριν από αυτές τις ημερομηνίες.
Καλησπερα σε ολους . Αυτο που εχω να πω εγω , γιατι αν καταλαβα υπαρχει καποια ενταση , ειναι οτι : αν εχεις βισμα διαβαινε .... Τα τμηματα τα δημιουργουν οι διευθυντες των σχολειων . Επομενως ξεκινουν οποτε αυτοι " θελουν " . Περσι , ειδα προϋπηρεσια σε διαφορες ειδικοτητες απο 15/9 . Εγω παλι ειχα απο 23/10 .