0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντελώς ενημερωτικά αυτό το δυσπρόσιτο σε ποια περιοχή είναι και δεν υπάρχουν εθελοντές;
καλα!ολοκλήρο μέσο και δεν μπορεί να ενημερώσει πότε θα πάρουν τους"τυχερούς και με μέσο συναδέλφους" :Pμακακία
Επισης, που μπορω να βρω τις προσαυξησεις του ωρομισθιου, πχ επιδομα τεκνων κλπ;
Στη Ξάνθη έγιναν 300 αιτήσεις από τις οποίες οι 200 ήταν μόνο των φιλόλογων.Τους μαθηματικούς και τους φυσικούς τους ψάχνουν με το δίκανο.
παιδιά, φιλόλογος είμαι και φυσικά ούτε το περίμενα κάτι τέτοιο. Ναι, υπάρχει το δέλεαρ των μορίων και μόνο. Υπολόγισα ότι αν οι ώρες είναι γύρω στις 500 και κάτι, μιλάμε για έξι μόρια, έτσι δεν είναι; Από την άλλη όμως ξενιτεύεσαι, χὠρια το διάβασμα που πρέπει να κάνω για τις 10 ώρες στην Γ Λυκείου.... Δεν ξέρω, είμαι πολύ προβληματισμένη.
Παράθεση από: erietta στις Οκτωβρίου 02, 2008, 11:58:11 pmπαιδιά, φιλόλογος είμαι και φυσικά ούτε το περίμενα κάτι τέτοιο. Ναι, υπάρχει το δέλεαρ των μορίων και μόνο. Υπολόγισα ότι αν οι ώρες είναι γύρω στις 500 και κάτι, μιλάμε για έξι μόρια, έτσι δεν είναι; Από την άλλη όμως ξενιτεύεσαι, χὠρια το διάβασμα που πρέπει να κάνω για τις 10 ώρες στην Γ Λυκείου.... Δεν ξέρω, είμαι πολύ προβληματισμένη. έτσι, δε βγάζουμε την ουρά μας απ'έξω, μια χαρα τα λες, αλλά τράβα να το πεις και στο διευθυντή σου αυτό και αν δε σε πετάξει έξω με τις κλωτσιές εγώ βγαίνω έξω τσιτσιδος
Παιδιά στο λόγο μου,είναι τόσο διαφορετική η κατάσταση που αντιμετωπίζω τώρα,που αν δεν το ζούσα δδε θα το πίστευα!Αλλού γίνεται σφαγή και εδώ δεν μας φτάνουν!