0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λυπάμαι που θα το πω,αλλά θα πρέπει να ψάξεις να βρεις<μπάρμπα>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!έκανα ΠΔΣ 6 χρόνια.τα πρώτα πέντε που αποφάσιζαν οι λυκειάρχες δεν είχα βάλει μέσο.πήγιανα στα σχολεία,άφηνα το βιογραφικό μου και μου δίνανε ώρες!πέρυσι όμως που τις ώρες τις είχαν μοιράσει οι δευτεροβάθμιες,έβαλα μέσο!
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουλίου 10, 2009, 01:39:38 pmλυπάμαι που θα το πω,αλλά θα πρέπει να ψάξεις να βρεις<μπάρμπα>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!έκανα ΠΔΣ 6 χρόνια.τα πρώτα πέντε που αποφάσιζαν οι λυκειάρχες δεν είχα βάλει μέσο.πήγιανα στα σχολεία,άφηνα το βιογραφικό μου και μου δίνανε ώρες!πέρυσι όμως που τις ώρες τις είχαν μοιράσει οι δευτεροβάθμιες,έβαλα μέσο!Πλέον δηλαδή δεν αφήνουμε βιογραφικό στα λύκεια; Περιμένουμε απλά την εγκύκλιο από τη Δευτεροβάθμια;
Παράθεση από: nebula στις Ιουλίου 10, 2009, 01:42:07 pmΠαράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουλίου 10, 2009, 01:39:38 pmλυπάμαι που θα το πω,αλλά θα πρέπει να ψάξεις να βρεις<μπάρμπα>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!έκανα ΠΔΣ 6 χρόνια.τα πρώτα πέντε που αποφάσιζαν οι λυκειάρχες δεν είχα βάλει μέσο.πήγιανα στα σχολεία,άφηνα το βιογραφικό μου και μου δίνανε ώρες!πέρυσι όμως που τις ώρες τις είχαν μοιράσει οι δευτεροβάθμιες,έβαλα μέσο!Πλέον δηλαδή δεν αφήνουμε βιογραφικό στα λύκεια; Περιμένουμε απλά την εγκύκλιο από τη Δευτεροβάθμια;ναι,δεν πας βιογραφικό στα σχπολεία γιατί το μοίρασμα των ωρών γίνεται από την δευτεροβάθμια του κάθε νομού!άρα ψάχνεις μπάρμπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε συ Χρυσουλα, φετος που εχω μεσον θα παει απο τον πινακα !!!! Τι γκαντεμια ειναι αυτη? Μηπως να το αφηναμε απο του χρονου?
Ενημερωτικά, τη Δευτέρα υπάρχει συνάντση με φορείς του ΥΠΕΠΘ, οπότε ελπίζω ότι κάτι θα μάθουμε για την εγκύκλιο, τα λεφτά και για το πώς θα λειτουργήσει φέτος η ΠΔΣ (αν θα πάει από πίνακα φέτος)