0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστευεις πως θα γινουν τα τμηματα;για μενα μακαρι να γινουν αλλα δυστυχως τα περισσοτερα τμηματα που εγιναν ηταν εικονικα για να δουλεψουν οι γνωστοι των γνωστων.
και να χα δε νομιζω να τα εβγαζα σε δημοσιοτητα-ολοι γνωριζουν και ολοι σιωπουν
Σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου το ιδιο ευχομαι και για σενα . Εγω δεν ανεφερα πως οσα δουλευουν δε γινεται δουλεια-οι μαθητες μου εγραψαν πολυ καλα στις πανελληνιες και θελω να πιστευω πως ενα λιθαρακι εβαλα κι εγω .
δηλωνω ολη την Ελλαδα-δεν με καλεσαν ποτε.Το πτυχιο μου ειναι 15 ετιας!Πως γινεται;
εχετε αναρωτηθει πως αν λειτουργησει φετος διαφορετικά η πδσ δεν θα δουλεψουν ουτε το 1/3 των τμηματων;Δεν χρησιμοποιησα κανεναν αλγοριθμο.Απλα υποθεσεις κανω γιατι γνωριζουμε πολυ καλα πως μονο με βισμα θα παρει ωρες πδσ καποιος.Και επισης γνωριζουμε πως στηνονται τμηματα για να εξυπηρετησουν γνωστους-κι ας μην ερχονται καθολου παιδια.
οποτε ειναι πολυ ευκολο να παιρνουν τηλεφωνο
Παράθεση από: xalakis στις Αυγούστου 18, 2009, 11:18:56 pmοποτε ειναι πολυ ευκολο να παιρνουν τηλεφωνο Επίσης είναι ακόμα πιο εύκολο να ΛΕΝΕ οτι πήραν τηλέφωνο...
Κι επίσης, είναι πολύ εύκολο να σε καλούν κπ ωρομίσθιο κι επειδή θέλουν να βολέψουν κπ δικό τους να σου λένε ότι το πολύ σε ένα μήνα θα αντικατασταθείς από αναπληρωτή, ώστε να μην πας, να πάει ο δικός τους και φυσικά ούτε λόγος για αναπληρωτή. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!
Παράθεση από: morgan στις Αυγούστου 19, 2009, 12:52:20 amΚι επίσης, είναι πολύ εύκολο να σε καλούν κπ ωρομίσθιο κι επειδή θέλουν να βολέψουν κπ δικό τους να σου λένε ότι το πολύ σε ένα μήνα θα αντικατασταθείς από αναπληρωτή, ώστε να μην πας, να πάει ο δικός τους και φυσικά ούτε λόγος για αναπληρωτή. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!putada.. grande putada..σου καναν τετοια μ@λ@κι@;