0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρει κανένας, προς το παρόν.
πήρα χθεσ τηλ. στο Υπουργείο. δεν ξέρουν τίποτα ούτε καν αν θα είναι με πίνακα ή με αιτήσεις
κι εγώ συγκεκριμενη απάντηση περίμενα απ' αυτούς ΑΛΛΑ... ασχολούνται λέει με τους διορισμούς τώρα!!! έτσι μου είπεότι κατάλαβες κατάλαβα
Παράθεση από: jak13 στις Αυγούστου 19, 2009, 04:10:40 pmΔεν ξέρει κανένας, προς το παρόν.Σ' ευχαριστώ 'Αλλος κανείς?
Η ανακοίνωση βγήκε προχθές και γράφει μέσα στην εβδομάδα.
αυτήν που πέρασε;
Πιστευεις πως θα γινουν τα τμηματα;για μενα μακαρι να γινουν αλλα δυστυχως τα περισσοτερα τμηματα που εγιναν ηταν εικονικα για να δουλεψουν οι γνωστοι των γνωστων. Αν θα συνταχθουν οι πινακες που σημαινει πως θα πρεπει να αντλησουν απ αυτους δεν θα ειναι υποχρεωμενοι και οι σχεδιαστες να δημιουργησουν τμηματα. Ποσους ωρομισθιους εχεις την εντυπωση καλουν; Ειμαι 4η σε σειρα στην περιφερεια (με τα περσινα δεδομενα) και δεν με καλεσαν-μπορει να μην ειχαν κενα δε λεω αλλα οταν βλεπω στον πινακα διορισμων φετος ατομο που τελειωσε πριν ενα χρονο να εχει δουλεψει μαλλον ως αναπληρωτης αφου ειχε 7,5 περιπου μορια τι να συμπεράνω; αναπληρωτρια δηλωνω ολη την Ελλαδα-δεν με καλεσαν ποτε.Το πτυχιο μου ειναι 15 ετιας!Πως γινεται;