0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από την εγκύκλιο του υπεπθ: : Πρόσκληση υποψηφίων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευ-σης για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2009-2010. ....3. Στην ίδια Αίτηση-Δήλωση ωρομισθίου συμπληρώνονται οι περιοχές πρόσληψης μιας (1) μόνο Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για το κανονικό πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύει και για την πρόσληψη ωρομισθίου σε Ολοήμερα Σχολεία.......Δεν μιλάει για το απογευματινό πρόγραμμα. Πώς θα το δικαιολογήσουν;Θα πρέπει να κατατεθεί εκ νέου δήλωση για την πδσ ακόμη κι αν περάσει στους πίνακες.
και κάτι ακόμα μπορεί κάποιος επειδή είχε λίγα μόρια να μην έκανε τα χαρτιά του για αναπλήρωση ωρομισθία γιατί σου λέει δεν έχω ελπίδες....έχω μάλιστα φίλο που κάνει τα χαρτιά του μόνο για ΠΔΣ και όχι γαι ωρομίσθιος......επίσης μπορει κάποιος να δήλωσε μόνο την περιοχή οπου μένει γιατι σου λέει για ποιο λόγο να βάλλω περισσότερες περιοχές αφού δεν έχω μόρια να με καλέσουν ωρομίσθιο...επίσης μπόρεί κάποιος να τελείωσε Ιούλιο ή Αύγουστο και να προλάβαινε να κάνει τα χαρτιά του για ΠΔΣ τώρα μένει εκτός?Ειναι λοιπόν πολλά τα ερωτήματα