0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: CynnemAprod στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 01:16:30 amTo μοναδικό που μου δίνει λίγες ελπίδες για αξιοκρατικά κριτήρια είναι ότι πρόσθεσαν για πρώτη φορά την σιβιτανίδειο Φαίνεται ότι την τελική απόφαση για το περιεχόμενο της πδσ θα την πάρει το πρώτο κόμμα στις εκλογές Αν δε βγει κανένα με αυτοδυναμία τί γίνεται Καλημέρα, είμαι καινούργια στο forum γι' αυτό συγχωρέστε με αν κάνω κάποιο λάθος σε ότι αφορά τον τρόπο χειρισμού του forum!Τι εννοείς ότι πρόσθεσαν και την Σιβιτανίδειο?Έχει κάποια σημασία?
To μοναδικό που μου δίνει λίγες ελπίδες για αξιοκρατικά κριτήρια είναι ότι πρόσθεσαν για πρώτη φορά την σιβιτανίδειο Φαίνεται ότι την τελική απόφαση για το περιεχόμενο της πδσ θα την πάρει το πρώτο κόμμα στις εκλογές Αν δε βγει κανένα με αυτοδυναμία τί γίνεται
Παράθεση από: moufa στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:24:34 pmΠαράθεση από: CynnemAprod στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 01:16:30 amTo μοναδικό που μου δίνει λίγες ελπίδες για αξιοκρατικά κριτήρια είναι ότι πρόσθεσαν για πρώτη φορά την σιβιτανίδειο Φαίνεται ότι την τελική απόφαση για το περιεχόμενο της πδσ θα την πάρει το πρώτο κόμμα στις εκλογές Αν δε βγει κανένα με αυτοδυναμία τί γίνεται Καλημέρα, είμαι καινούργια στο forum γι' αυτό συγχωρέστε με αν κάνω κάποιο λάθος σε ότι αφορά τον τρόπο χειρισμού του forum!Τι εννοείς ότι πρόσθεσαν και την Σιβιτανίδειο?Έχει κάποια σημασία?Καλημέρα και καλώς ήρθες. Η Σιβιτανίδειος υπήρχε, δεν είναι κάτι νέο.Η μόνη διαφορά από την περσινή ανακοίνωση είναι ότι η φετινή γράφει "θα καταρτιστούν σχετικοί πίνακες" ενώ η περσινή "θα συνταχθούν σχετικές καταστάσεις".
Παιδιά, αν θέλουν να εφαρμόσουν αξιοκρατικό σύστημα μέσω της πρόσληψης από πίνακες- πράγμα που εύχομαι-, δε θα έπρεπε και το έντυπο αίτησης να έχει κάποια αναφορά, όπως επιτυχία/ες ΑΣΕΠ, θέση στον πίνακα κτλ...Αφού λοιπόν είναι πανομοιότυπο με τα προηγούμενα αυτό δεν οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα ισχύει ό,τι ίσχυε;
Παράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:37:25 pmΠαράθεση από: moufa στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:24:34 pmΠαράθεση από: CynnemAprod στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 01:16:30 amTo μοναδικό που μου δίνει λίγες ελπίδες για αξιοκρατικά κριτήρια είναι ότι πρόσθεσαν για πρώτη φορά την σιβιτανίδειο Φαίνεται ότι την τελική απόφαση για το περιεχόμενο της πδσ θα την πάρει το πρώτο κόμμα στις εκλογές Αν δε βγει κανένα με αυτοδυναμία τί γίνεται Καλημέρα, είμαι καινούργια στο forum γι' αυτό συγχωρέστε με αν κάνω κάποιο λάθος σε ότι αφορά τον τρόπο χειρισμού του forum!Τι εννοείς ότι πρόσθεσαν και την Σιβιτανίδειο?Έχει κάποια σημασία?Καλημέρα και καλώς ήρθες. Η Σιβιτανίδειος υπήρχε, δεν είναι κάτι νέο.Η μόνη διαφορά από την περσινή ανακοίνωση είναι ότι η φετινή γράφει "θα καταρτιστούν σχετικοί πίνακες" ενώ η περσινή "θα συνταχθούν σχετικές καταστάσεις". καλημέρα...μια ερώτηση και από μενα...τελικά για την ΠΔΣ στη Σιβιτανίδειο που στέλνουμε τις αιτήσεις μας...?πάμε στη Σιβιτανίδειο και τς συμπληρώνουμε..?ας με διαφωτήσει κάποιος γιατί και εγώ ψαράκι είμαι και έχω πολλές μα πολλές απορίες....ευχαριστώ...
Ομοίως μιλούσε για πίνακες που θα καταρτιστούν και η εγκύκλιος Π.Δ.Σ. του 2008-09
Παράθεση από: elena86 στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:47:32 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:37:25 pmΠαράθεση από: moufa στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:24:34 pmΠαράθεση από: CynnemAprod στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 01:16:30 amTo μοναδικό που μου δίνει λίγες ελπίδες για αξιοκρατικά κριτήρια είναι ότι πρόσθεσαν για πρώτη φορά την σιβιτανίδειο Φαίνεται ότι την τελική απόφαση για το περιεχόμενο της πδσ θα την πάρει το πρώτο κόμμα στις εκλογές Αν δε βγει κανένα με αυτοδυναμία τί γίνεται Καλημέρα, είμαι καινούργια στο forum γι' αυτό συγχωρέστε με αν κάνω κάποιο λάθος σε ότι αφορά τον τρόπο χειρισμού του forum!Τι εννοείς ότι πρόσθεσαν και την Σιβιτανίδειο?Έχει κάποια σημασία?Καλημέρα και καλώς ήρθες. Η Σιβιτανίδειος υπήρχε, δεν είναι κάτι νέο.Η μόνη διαφορά από την περσινή ανακοίνωση είναι ότι η φετινή γράφει "θα καταρτιστούν σχετικοί πίνακες" ενώ η περσινή "θα συνταχθούν σχετικές καταστάσεις". καλημέρα...μια ερώτηση και από μενα...τελικά για την ΠΔΣ στη Σιβιτανίδειο που στέλνουμε τις αιτήσεις μας...?πάμε στη Σιβιτανίδειο και τς συμπληρώνουμε..?ας με διαφωτήσει κάποιος γιατί και εγώ ψαράκι είμαι και έχω πολλές μα πολλές απορίες....ευχαριστώ... Και εγώ την ίδια απορία έχω...Ασε που δεν ήξερα ότι γίνεται και ΠΔΣ στη Σιβιτανίδειο!!!
Παράθεση από: moufa στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:57:44 pmΠαράθεση από: elena86 στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:47:32 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:37:25 pmΠαράθεση από: moufa στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:24:34 pmΠαράθεση από: CynnemAprod στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 01:16:30 amTo μοναδικό που μου δίνει λίγες ελπίδες για αξιοκρατικά κριτήρια είναι ότι πρόσθεσαν για πρώτη φορά την σιβιτανίδειο Φαίνεται ότι την τελική απόφαση για το περιεχόμενο της πδσ θα την πάρει το πρώτο κόμμα στις εκλογές Αν δε βγει κανένα με αυτοδυναμία τί γίνεται Καλημέρα, είμαι καινούργια στο forum γι' αυτό συγχωρέστε με αν κάνω κάποιο λάθος σε ότι αφορά τον τρόπο χειρισμού του forum!Τι εννοείς ότι πρόσθεσαν και την Σιβιτανίδειο?Έχει κάποια σημασία?Καλημέρα και καλώς ήρθες. Η Σιβιτανίδειος υπήρχε, δεν είναι κάτι νέο.Η μόνη διαφορά από την περσινή ανακοίνωση είναι ότι η φετινή γράφει "θα καταρτιστούν σχετικοί πίνακες" ενώ η περσινή "θα συνταχθούν σχετικές καταστάσεις". καλημέρα...μια ερώτηση και από μενα...τελικά για την ΠΔΣ στη Σιβιτανίδειο που στέλνουμε τις αιτήσεις μας...?πάμε στη Σιβιτανίδειο και τς συμπληρώνουμε..?ας με διαφωτήσει κάποιος γιατί και εγώ ψαράκι είμαι και έχω πολλές μα πολλές απορίες....ευχαριστώ... Και εγώ την ίδια απορία έχω...Ασε που δεν ήξερα ότι γίνεται και ΠΔΣ στη Σιβιτανίδειο!!! Αν δουλέψεις ΠΔΣ στη Σιβιτανίδειο δε θα προλάβεις τη