0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
'Οταν δηλώσαμε περιφέρεια πηγαίναμε με βάσει την εγκύκλιο της πρωινής ωρομισθίας.Δεν έγραφε η εγκύκλιος πού θέλεις να κάνεις πδσ. Δηλώσαμε με τα προσωπικά κριτήρια που έχει ο καθένας για την πρωινή ωρομισθία.η πρόσφατη ανακοίνωση από το υπεπθ λέει πού θέλεις να κάνεις πδσ.Ξεκάθαρα.Κάνουμε αιτήσεις μόνο για πδσ. "Οπου έχουμε δηλώσει , αναφέρει ότι θα βγουν σχετικοί πίνακες. Τώρα η κάθε δδε πρέπει να έχει φτιάξει τον δικό της πίνακα. Δεν πιστεύω να τους είναι κούραση. Αν πάνε με βάση πίνακα μορίων όπως είπε ο Σπηλιωτόπουλος τότε πρέπει ο κάθε πίνακας που θα φτιαχτεί σε κάθε δδε πρέπει να είναι με σειρά κατάταξης σύμφωνα με τα μόρια.Δεν γίνεται να κάνουμε αιτήσεις και δηλώσεις περιοχών για αντικείμενο (οπως η πδσ) που δεν αναφέρει η εγκύκλιος των ωρομισθίων-αναπληρωτών.Νομίζω είναι ξεκάθαρο νομικά και λογικά!
Κάτι που δεν φαίνεται να γνωρίζουν μερικοί είναι ότι ωρομίσθιος δε σημαίνει απαραίτητα 11ωρο. Μπορούν να σου δώσουν 9 ή 8 ώρες. Για την πδσ ποιος σου λέει ότι θα δώσουν 11ωρο; Και 2 ώρες μπορούν να δώσουν. Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι που προτίθενται να ταξιδέψουν σε άλλο νομό για 2 ή 4 ώρες τι να πώ...είμαστε άξιοι της μοίρας μας όλοι...
O καθένας έχει τα δικά του προσωπικά κριτήρια που δηλώνει περιοχές, με μοναδικό κοινό κριτήριο την ειδικότητα που κι αυτή διαφέρει στο σύνολο. Με άλλα κριτήρια δηλώνεις τις περιοχές για αναπληρωτής Με άλλα κριτήρια δηλώνεις τις περιοχές για πρωινός ωρομίσθιος , (ξεχωριστός πίνακας δηλωθέντων περιοχών)Με άλλα κριτήρια δηλώνεις τις περιοχές για ωρομίσθιος στην πδσ ΛυκείουΗ ενισχυτική δε λειτούργησε πέρσι.'Και όταν κάναμε τις αιτήσεις για ωρομίσθιοι γνωρίζαμε ότι η ενισχυτική του γυμνασίου υπάγεται στην ίδια σύμβαση της πρωινής ωρομισθίας. Αλλά και πάλι αν θα επαναλειτουργούσε.Κατά την επιλογή της μίας περιφέρειας για ωρομίσθιος δεν υπήρχε προειδοποίηση για πρόσθετη.Κι επανέρχομαι στα πρώτα λόγια μουΠαράθεση από: CynnemAprod στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 06:44:15 pm'Οταν δηλώσαμε περιφέρεια πηγαίναμε με βάσει την εγκύκλιο της πρωινής ωρομισθίας.Δεν έγραφε η εγκύκλιος πού θέλεις να κάνεις πδσ. Δηλώσαμε με τα προσωπικά κριτήρια που έχει ο καθένας για την πρωινή ωρομισθία.η πρόσφατη ανακοίνωση από το υπεπθ λέει πού θέλεις να κάνεις πδσ.Ξεκάθαρα.Κάνουμε αιτήσεις μόνο για πδσ. "Οπου έχουμε δηλώσει , αναφέρει ότι θα βγουν σχετικοί πίνακες. Τώρα η κάθε δδε πρέπει να έχει φτιάξει τον δικό της πίνακα. Δεν πιστεύω να τους είναι κούραση. Αν πάνε με βάση πίνακα μορίων όπως είπε ο Σπηλιωτόπουλος τότε πρέπει ο κάθε πίνακας που θα φτιαχτεί σε κάθε δδε πρέπει να είναι με σειρά κατάταξης σύμφωνα με τα μόρια.Δεν γίνεται να κάνουμε αιτήσεις και δηλώσεις περιοχών για αντικείμενο (οπως η πδσ) που δεν αναφέρει η εγκύκλιος των ωρομισθίων-αναπληρωτών.Νομίζω είναι ξεκάθαρο νομικά και λογικά!
Παράθεση από: CynnemAprod στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 08:05:52 pmO καθένας έχει τα δικά του προσωπικά κριτήρια που δηλώνει περιοχές, με μοναδικό κοινό κριτήριο την ειδικότητα που κι αυτή διαφέρει στο σύνολο. Με άλλα κριτήρια δηλώνεις τις περιοχές για αναπληρωτής Με άλλα κριτήρια δηλώνεις τις περιοχές για πρωινός ωρομίσθιος , (ξεχωριστός πίνακας δηλωθέντων περιοχών)Με άλλα κριτήρια δηλώνεις τις περιοχές για ωρομίσθιος στην πδσ ΛυκείουΗ ενισχυτική δε λειτούργησε πέρσι.'Και όταν κάναμε τις αιτήσεις για ωρομίσθιοι γνωρίζαμε ότι η ενισχυτική του γυμνασίου υπάγεται στην ίδια σύμβαση της πρωινής ωρομισθίας. Αλλά και πάλι αν θα επαναλειτουργούσε.Κατά την επιλογή της μίας περιφέρειας για ωρομίσθιος δεν υπήρχε προειδοποίηση για πρόσθετη.Κι επανέρχομαι στα πρώτα λόγια μουΠαράθεση από: CynnemAprod στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 06:44:15 pm'Οταν δηλώσαμε περιφέρεια πηγαίναμε με βάσει την εγκύκλιο της πρωινής ωρομισθίας.Δεν έγραφε η εγκύκλιος πού θέλεις να κάνεις πδσ. Δηλώσαμε με τα προσωπικά κριτήρια που έχει ο καθένας για την πρωινή ωρομισθία.η πρόσφατη ανακοίνωση από το υπεπθ λέει πού θέλεις να κάνεις πδσ.Ξεκάθαρα.Κάνουμε αιτήσεις μόνο για πδσ. "Οπου έχουμε δηλώσει , αναφέρει ότι θα βγουν σχετικοί πίνακες. Τώρα η κάθε δδε πρέπει να έχει φτιάξει τον δικό της πίνακα. Δεν πιστεύω να τους είναι κούραση. Αν πάνε με βάση πίνακα μορίων όπως είπε ο Σπηλιωτόπουλος τότε πρέπει ο κάθε πίνακας που θα φτιαχτεί σε κάθε δδε πρέπει να είναι με σειρά κατάταξης σύμφωνα με τα μόρια.Δεν γίνεται να κάνουμε αιτήσεις και δηλώσεις περιοχών για αντικείμενο (οπως η πδσ) που δεν αναφέρει η εγκύκλιος των ωρομισθίων-αναπληρωτών.Νομίζω είναι ξεκάθαρο νομικά και λογικά! Η αλήθεια είναι (όπως είπα και πριν είμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση) ότι πιθανώς αν γνωρίζαμε ότι θα έμπαινε και η ΠΔΣ από πίνακα, να βάζαμε τις περιφέρειες που μένουμε, αφού θα είχαμε περισσότερες ελπίδες να μας πάρουν!Συμφωνώ και εγώ συνάδελφε να φτιαχτούν πίνακες σε κάθε δευτεροβάθμια που κάναμε αίτηση, αλλά επειδή το βλέπω χλωμό αφού καταθέσαμε μόνο ένα πτυχίο, και ένα CV που από μόνο του δεν λέει τίποτα. Θα πρέπει να ξαναπάμε στις δευτεροβάθμιες, να καταθέσουμε την προυπηρεσία μας και το ΑΦΜ για να δουν αν είμαστε επιτυχόντες σε ΑΣΕΠ, μπλα μπλα μπλα....Και επειδή αυτή η ιστορία μου φαίνεται λίγο δύσκολη, ας γίνει από τους πίνακες, ας πάμε μια χρονιά εκτός περιφέρειάς μας και του χρόνου δηλώνουμε την δική μας περιφέρεια και ηρεμούμε κατά κάποιον τρόπο...Αυτό είναι το σκεπτικό μου..
Ελάτε βρε συνάδελφοι! Στην εποχή της πληροφορίας και της τεχνολογίας τα ισχυριζόμαστε αυτά! Οι πίνακες έχουν ανακοινωθεί στο site του ypepth. Εκεί αναγράφονται τα μόρια και οι προϋπηρεσίες όλων. On line σύστημα σαφώς υπάρχει. Άρα; Τι καθόμαστε και συζητάμε...