0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
4 χρονια που κανω αιτηση στη γ΄ αθηνας μου λενε οτι δεν εχουν φτιαχτει τμηματα. Το ιδιο και στη β΄ αθηνας. Δεν δινουν ωρες ΠΔΣ
Παράθεση από: physicaest στις Σεπτεμβρίου 11, 2009, 04:10:16 pm4 χρονια που κανω αιτηση στη γ΄ αθηνας μου λενε οτι δεν εχουν φτιαχτει τμηματα. Το ιδιο και στη β΄ αθηνας. Δεν δινουν ωρες ΠΔΣη β κάνει πολύ καλή δουλειάκαμία σχέση με τις άλλεςτουλάχιστον από γνωστούς μου αυτό έμαθα
Παράθεση από: TEM στις Σεπτεμβρίου 11, 2009, 11:45:39 pmΠαράθεση από: physicaest στις Σεπτεμβρίου 11, 2009, 04:10:16 pm4 χρονια που κανω αιτηση στη γ΄ αθηνας μου λενε οτι δεν εχουν φτιαχτει τμηματα. Το ιδιο και στη β΄ αθηνας. Δεν δινουν ωρες ΠΔΣη β κάνει πολύ καλή δουλειάκαμία σχέση με τις άλλεςτουλάχιστον από γνωστούς μου αυτό έμαθαTα ιδια ειναι και στη
Παράθεση από: constans στις Σεπτεμβρίου 11, 2009, 08:37:15 pmkwstas pe03,λυπάμαι πολύ για το ειρωνικό σου ύφος.Εγώ δε σου μίλησα σε αυτόν τον τόνο.Όσο για τη δεκαετία που πέρασε μέχρι να δουλέψω στην ΠΔΣ απλώς δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μου γιατί δούλευα 8ώρα τη μέρα σε φροντιστήρια και όλοι μου έλεγαν να μην το ψάχνω γιατί μόνο με μέσον μπορεί κανείς.Συμφωνώ ότι δεν είναι εύκολο να δουλέψεις στην ΠΔΣ και ότι συνήθως θέλει μέσο,απλά αναφέρω ότι δεν είναι πάντα απόλυτο.Σταματάω τη συζήτηση εδώ γιατί δε βλέπω να οδηγεί κάπου.Εξάλλου πρέπει να πάω να γυμνάσω και πάλι τις γάμπες μου....Συμβούλη μου,τα σπορτεξάκια σου να είναι geox,δε μυρίζουν και τα πόδια.Καλή τύχη σε όλους!!!Ειναι ελπιδοφορο αυτο που γραφεις αλλα εχω την εντυπωση πως το εκαναν κι αλλοι χωρις αποτελεσμα(αναμεσα τους κι εγω).Αν και διαθετω ενα ενδιαφερον βιογραφικο και δυο επιτυχιες στον Ασεπ (στον τελευταιο μαλιστα πηρα 16 μορια πανω απο τη βαση) και 13 χρονια διδακτικη εμπειρια κανεις δε συγκινηθηκε ουτε καν απο το παλιο μου σχολειο που υπηρξα αριστουχος και μπηκα με την πρωτη στη φιλολογια αθηνων.Ολοι δεν ηξεραν τιποτα και ισχυριζονταν οτι δε συμμετεχουν καθολου στην επιλογη.Τι λετε αξιζει να επιμεινω ή οντως δεν εχουν σχεση?
kwstas pe03,λυπάμαι πολύ για το ειρωνικό σου ύφος.Εγώ δε σου μίλησα σε αυτόν τον τόνο.Όσο για τη δεκαετία που πέρασε μέχρι να δουλέψω στην ΠΔΣ απλώς δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μου γιατί δούλευα 8ώρα τη μέρα σε φροντιστήρια και όλοι μου έλεγαν να μην το ψάχνω γιατί μόνο με μέσον μπορεί κανείς.Συμφωνώ ότι δεν είναι εύκολο να δουλέψεις στην ΠΔΣ και ότι συνήθως θέλει μέσο,απλά αναφέρω ότι δεν είναι πάντα απόλυτο.Σταματάω τη συζήτηση εδώ γιατί δε βλέπω να οδηγεί κάπου.Εξάλλου πρέπει να πάω να γυμνάσω και πάλι τις γάμπες μου....Συμβούλη μου,τα σπορτεξάκια σου να είναι geox,δε μυρίζουν και τα πόδια.Καλή τύχη σε όλους!!!