0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια να ρωτησω καποια πραγματα για πδσ??? επειδη πολλοι απο εσας εχετε εργαστει σε πδσ και ξερετε... 1 Ποσες ωρες θα παρεις το καθοριζει ο διευθυντης?2 Ταξη και μαθημα επιλεγει επισης ο διευθυντης?3 στην ενισχυτικη παραδιδεις στα φιλολογικα το ηδη διδαγμενο η παντα εισαι παρακατω (οπως στα ιδιαιτερα που εισαι πολυ πιο μπροστα απο το σχολειο)?φανταζομαι σου δινουν και βιβλιο καθηγητη και τετοια?μπορει να ειναι λιγο χαζη η τελευταια μου ερωτηση αλλα δεν ξερω απο πδς!please αν μπορει καποιος ασ πει...
Το πρωί που πήγα στην δευτεροβαθμια της περιοχής μου, για να ρωτήσω σχετικά με την ΠΔΣ, ο διευθυντής μου εόπε ότι το θέμα της πρόσθετης είναι "παγωμένο" και ότι περιμένουν τη νέα εγκύκλιο που θα καθορίζει τον τρόπο πρόσληψης των καθηγητών στην ΠΔΣ.Πάντως στα σχολεία οι διευθυντές φέτος δε δέχονται αιτήσεις των ενδιαφερόμενων, καθώς έχει σταλεί σ' αυτούς έγγραφο από τη δευτεροβάθμια, που το απαγορεύει αυτό.αναφέρεται στο συγκεκριμένο έγγραφο ότι η διεύθυνση θα αποφασίσει για τα άτομα που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της πρόσθετης ( με βάση τον πίνακα), και όχι οι διευθυντές, ή οι σχεδιαστές..... Το θέμα ωστόσο είναι συγκεχυμένο και περιμένουν την εγκύκλιο για να ξεκαθαριστεί το τοπίο....
Οι πιο πολλοί ξεκινάνε μέσα Οκτωβρίου αλλά ο Υπεύθυνος της ΠΔΣ τους γράφει ώρες από βδομάδες πρίν.
Παράθεση από: amaly στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 09:20:19 pmπαιδια να ρωτησω καποια πραγματα για πδσ??? επειδη πολλοι απο εσας εχετε εργαστει σε πδσ και ξερετε... 1 Ποσες ωρες θα παρεις το καθοριζει ο διευθυντης?2 Ταξη και μαθημα επιλεγει επισης ο διευθυντης?3 στην ενισχυτικη παραδιδεις στα φιλολογικα το ηδη διδαγμενο η παντα εισαι παρακατω (οπως στα ιδιαιτερα που εισαι πολυ πιο μπροστα απο το σχολειο)?φανταζομαι σου δινουν και βιβλιο καθηγητη και τετοια?μπορει να ειναι λιγο χαζη η τελευταια μου ερωτηση αλλα δεν ξερω απο πδς!please αν μπορει καποιος ασ πει... 1.ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας2.κατόπιν συνενόησης στην πρώτη συνάτνηση στο σχολείο με τους υπόλοιπους συναδέλφους της ΠΔΣ και το συντονιστή3.όπως πιστεύεις οτι είναι πιο καλό για τα παιδιά
Φίλοι μου , Οι προσλήψεις στη ΠΔΣ , δεν μπορούν να γίνουν πλέον χωρίς Αντικειμενικά Κριτήρια. Η Ρουσφετολογική εγκύκλιος του Στυλιανίδη είναι παρελθόν.... Όσο και άν θα την ήθελαν κάποιοι ..... Σε προεκλογική περίοδο δεν μπορεί με τίποτα να γίνουν προσλήψεις , ούτε και για τη ΠΔΣ, χωρίς Διαφανή - Αντικειμενικά κριτήρια . Όσοι υποστηρίζουν οτιδήποτε διαφορετικό είτε ηθελημένα παραπλανούν είτε έχουν πλήρη άγνοια... Μόνο στις τυχόν ιδιωτικές τους επιχειρήσεις μπορούν να προσλαμβάνουν τους υπαλλήλους τους , κατά τις όποιες προτιμήσεις τους, οι εκάστοτε προσωρινοί Δ/ντές Δ/θμιας Εκπαίδευσης , οι υφυπουργοί , υπουργοί , βουλευτές..κλπ, και ΟΧΙ βέβαια στα Δημόσια Σχολεία.
Φίλοι μου , Οι προσλήψεις στη ΠΔΣ , δεν μπορούν να γίνουν πλέον χωρίς Αντικειμενικά Κριτήρια. Η Ρουσφετολογική εγκύκλιος του Στυλιανίδη είναι παρελθόν.... Όσο και άν θα την ήθελαν κάποιοι. Σε προεκλογική περίοδο δεν μπορεί με τίποτα να γίνουν προσλήψεις , ούτε και για τη ΠΔΣ, χωρίς Διαφανή - Αντικειμενικά κριτήρια . Όσοι υποστηρίζουν οτιδήποτε διαφορετικό είτε ηθελημένα παραπλανούν είτε έχουν πλήρη άγνοια... Μόνο στις τυχόν ιδιωτικές τους επιχειρήσεις μπορούν να προσλαμβάνουν τους υπαλλήλους τους , κατά τις όποιες προτιμήσεις τους, οι εκάστοτε προσωρινοί Δ/ντές Δ/θμιας Εκπαίδευσης , οι υφυπουργοί , υπουργοί , βουλευτές..κλπ, και ΟΧΙ βέβαια στα Δημόσια Σχολεία.