0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέχρι τώρα, για ΠΔΣ σε καλούσαν από τα σχολεία στα οποία έχεις πάει βιογραφικό...Αν σου δώσουν ώρες ΠΔΣ σε κάποιο από τα σχολεία που έχεις δηλώσει ενδιαφέρον και τις αρνηθείς....χάνεις τις ώρες που άλλοι παρακαλάνε να πάρουν...Είναι αρκετό αυτό...
Παράθεση από: koleygr στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 10:20:45 amΜέχρι τώρα, για ΠΔΣ σε καλούσαν από τα σχολεία στα οποία έχεις πάει βιογραφικό...Αν σου δώσουν ώρες ΠΔΣ σε κάποιο από τα σχολεία που έχεις δηλώσει ενδιαφέρον και τις αρνηθείς....χάνεις τις ώρες που άλλοι παρακαλάνε να πάρουν...Είναι αρκετό αυτό...Ποτέ δεν πήγα βιογραφικό σε κάποιο σχολείο.Δε βγάζω νόημα από αυτό που γράφεις.
Παράθεση από: TEM στις Οκτωβρίου 02, 2009, 10:10:16 pmΠαράθεση από: koleygr στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 10:20:45 amΜέχρι τώρα, για ΠΔΣ σε καλούσαν από τα σχολεία στα οποία έχεις πάει βιογραφικό...Αν σου δώσουν ώρες ΠΔΣ σε κάποιο από τα σχολεία που έχεις δηλώσει ενδιαφέρον και τις αρνηθείς....χάνεις τις ώρες που άλλοι παρακαλάνε να πάρουν...Είναι αρκετό αυτό...Ποτέ δεν πήγα βιογραφικό σε κάποιο σχολείο.Δε βγάζω νόημα από αυτό που γράφεις.Συνάδελφε... Έχεις δίκιο να μη βγάζεις νόημα... Τί να σου πώ?... Εγώ έκανα αίτηση πρώτη φορά πέρυσι... Ο μικρός αδερφός μου τότε πήγαινε λύκειο... Περνόντας από το λύκειο του αδερφού μου κα πρώιν δικό μου λύκειο συνάντησα εναν πρωιιν καθηγητή μου και μέσα σ αυτά που λέγαμε του ανέφερα πως ίσως εργαζόμουνα στην ΠΔΣ και βρισκόμασταν πλέον συχνότερα... Με ρώτησε αν έχω κάνει αίτηση και του απάντησα θετικά... Η επώμενη ερώτησή του ήταν: "
Παιδιά καλησπέρα, πριν καιρό είχε γράψει κάποιος στο φόρουμ ότι ένας με ΠΔΣ+ΣΔΕδεν πρέπει να ξεπερνάει τις 11 ώρες...εννοούσε τη βδομάδα ή το μήνα;Επειδή σκέφτομαι αν από Δευτέρα,(πρώτα ο Θεός) μου δώσουν ένα 2ωρο ΠΔΣ τη βδομάδα,αμέσως το μήνα φτάνω τις 8 ώρες, άρα μου μένει ένα 3ωρο για ΣΔΕ...Είμαι σωστός;