0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξερει κανεις ποσους περιπου φιλολογους θα παρουν στην α αθηνας για ΠΔΣ? Τι σειρα πρεπει να εχεις για να ελπιζεις?
Παράθεση από: bubuka στις Οκτωβρίου 16, 2009, 07:09:03 pmξερει κανεις ποσους περιπου φιλολογους θα παρουν στην α αθηνας για ΠΔΣ? Τι σειρα πρεπει να εχεις για να ελπιζεις?Μόνο η διεύθυνση θα ξέρει όταν συγκεντρώσουν από όλα τα σχολεία τα τμήματα.Δοκίμασε να υπολογίσεις με έναν αλγόριθμο: (συνολικός αριθμό σχολείων στην Α Αθήνας)/2 - Ν (όπου Ν άγνωστη σταθερά που αλλάζει από χρόνο σε χρόνο)Αλήθεια πόσα είναι όλα τα λύκεια στην Α Αθήνας;
Επίσης, έχω μία απορία....Οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων, που είναι στον πίνακα, μπορούν να πάνε για πρόσθετη;Προσοχή, δεν λέω οι εργαζόμενοι σε φροντιστήριο, λέω ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ φροντιστηριου.
Παράθεση από: Loukritia στις Οκτωβρίου 16, 2009, 10:49:20 pmΕπίσης, έχω μία απορία....Οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων, που είναι στον πίνακα, μπορούν να πάνε για πρόσθετη;Προσοχή, δεν λέω οι εργαζόμενοι σε φροντιστήριο, λέω ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ φροντιστηριου.Φυσικά και πάνε, αφού δεν τους ελέγχει κανείς!
(Φιλόλογος είναι, τι αλγόριθμο να υπολογίσει...)[/quote]σωστα.φιλολογος ειμαι.οχι ηλιθια.Και δε γινονται φιλολογοι μονο οσοι ειναι κουμπουρες στα μαθηματικα!
Παράθεση από: ln03 στις Οκτωβρίου 16, 2009, 10:51:23 pmΠαράθεση από: Loukritia στις Οκτωβρίου 16, 2009, 10:49:20 pmΕπίσης, έχω μία απορία....Οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων, που είναι στον πίνακα, μπορούν να πάνε για πρόσθετη;Προσοχή, δεν λέω οι εργαζόμενοι σε φροντιστήριο, λέω ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ φροντιστηριου.Φυσικά και πάνε, αφού δεν τους ελέγχει κανείς!Η υπεύθυνη δήλωση που υπογράφει ο εκπαιδευτικός, που αναλαμβάνει ώρες ΠΔΣ, όταν είναι ψευδής, αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται μα ποινή φυλάκισης.