0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bubuka στις Οκτωβρίου 17, 2009, 04:13:22 pmαυτα δε γινονοται.πως δηλαδη στην αχαια "φωναξαν" νουμερα?στην αττικη δεν μπορουν να τα βαλουν στο site? καπως πρεπει να ξερουμε και μειςbubuka έχεις ιδέα πόσες αιτήσεις έλαβαν Αττική και Θεσσαλονίκη και πόσα σχολεία πρέπει να καλυφθούν; Η Αχαΐα είχε 1337 αιτήσεις συνολικά και πολύ λιγότερα σχολεία. Η Γ' Αθήνας είχε 1300 αιτήσεις μόνο από ΠΕ02! Όπως βλέπω με μια γρήγορη βόλτα και στις άλλες δ/νσεις Ατιικής & Θεσσαλονίκης παρόμοια κατάσταση επικρατεί. Το ότι γίνεται κομφούζιο είναι το προφανές. Για να λειτουργήσει η κάθε δ/νση πρέπει να μαζέψει από όλα της τα ενδιαφερόμενα σχολεία προγράμματα. Πιστεύεις ότι αυτό είναι πιο εύκολο στην Αττική από την Αχαΐα???
αυτα δε γινονοται.πως δηλαδη στην αχαια "φωναξαν" νουμερα?στην αττικη δεν μπορουν να τα βαλουν στο site? καπως πρεπει να ξερουμε και μεις
Πριν από λίγο μπήκα στον πίνακα της Λήμνου και έχω πέσει μια σειρά.Προσθέσανε άτομο που δεν υπήρχε προηγουμένως.Τί μπορώ να κάνω για αυτό;Θέλω τη βοήθεια σας.
Παράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 17, 2009, 12:43:23 pmΚαι όπως φαίντεαι, φέτος θα είναι λιγότερα τα τμήματα από προηγούμενες χρονιές.Ολα αυτα ειναι κανονικα τμηματα ή ενα μειγμα κανονικων τμηματων και τμηματων με 1-4 μαθητες, οπως τις προηγουμενες χρονιές?
Και όπως φαίντεαι, φέτος θα είναι λιγότερα τα τμήματα από προηγούμενες χρονιές.
(αφου στα τηλεφωνα ειναι φειδωλοι στα λογια και δεν τα λενε)
Παράθεση από: Supreme στις Οκτωβρίου 17, 2009, 06:41:00 pmΠριν από λίγο μπήκα στον πίνακα της Λήμνου και έχω πέσει μια σειρά.Προσθέσανε άτομο που δεν υπήρχε προηγουμένως.Τί μπορώ να κάνω για αυτό;Θέλω τη βοήθεια σας.Προφανώς είχαν κάνει λάθος και το διόρθωσαν...Κι εμένα στη Γ Αθήνας δεν με είχαν βάλει στους πίνακες και το διορθωσαν
Λογικά όπως στους ωρομίσθιους.
Πιστεύω ότι θα υπάρχει το απόλυτο μπάχαλο μέχρι να πάρει το δρόμο της η ΠΔΣ....