0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα! εχω καποιες αποριες .. βγηκαν οι πινακες στην δευτεροβαθμια που ειχα κανει αιτηση..ειμαι στην 5η θεση αυτο ειναι καλο? ενημερωνουν τηλεφωνικα η πρεπει να τους παρω εγω τηλ? ευχαριστω
Παράθεση από: physicaest στις Οκτωβρίου 19, 2009, 04:42:55 pmΗ Δευτεροβαθμια Αχαιας αποδειχθηκε πιο διαφανης ανακοινωνοντας στο site μεχρι ποια θεση του πινακα εχουν καλεσει ,φορεσε τα γυαλια στις υπολοιπες ΔΔΕΑυτό εξαρτάται (στο Ελλαδιστάν) από την προσωπική προτίμηση του Διευθύνοντας την κάθε ΔΔΕ. Σε κάποια ΔΔΕ ο Διευθυντής δεν επέτρεπε στους υπαλλήλους, μέχρι και σήμερα το μεσημέρι, να αναρτήσουν τους πίνακες στην ιστοσελίδα τους, μπας και αλλάξει το σύστημα και εφαρμοστεί πάλι το βυσματικό στο οποίο επί χρόνια διαπρέπει. Αλλά η άτιμη κενωνία δεν του έκανε φέτος τη χάρη να βάλει πάλι τους κολλητούς του (και τους κολλητούς των βολευτών).Οπότε αυτοί στην Αχαΐα, μάλλον θα είναι πολύ τίμιοι, ή θα είναι φανατικοί (ή συγγενείς) του Γιωργάκη, δεν εξηγείται αλλιώς το φαινόμενο.
Η Δευτεροβαθμια Αχαιας αποδειχθηκε πιο διαφανης ανακοινωνοντας στο site μεχρι ποια θεση του πινακα εχουν καλεσει ,φορεσε τα γυαλια στις υπολοιπες ΔΔΕ
Παράθεση από: μαρια 2009 στις Οκτωβρίου 19, 2009, 10:05:58 pmΚαλησπερα! εχω καποιες αποριες .. βγηκαν οι πινακες στην δευτεροβαθμια που ειχα κανει αιτηση..ειμαι στην 5η θεση αυτο ειναι καλο? ενημερωνουν τηλεφωνικα η πρεπει να τους παρω εγω τηλ? ευχαριστωΘα βοηθούσε αν έλεγες την ειδικότητά σου και το νομό.
μηχανολογος νομος αττικης
Μια απορία...Η (τάδε) έχει στον πινακα της προσθετης διδακτικής στήριξης αχαίας πτυχίο το 1995 ενώ στη δευτεροβάθμια αιτωλοακαρνανίας πτυχίο το 2000.Το ίδιο και στους πίνακες ωρομισθίας στη δυτικη ελλάδα καθώς και στον πίνακα αναπληρωτών(πτυχιο 2000).Πώς το εξηγείτε?
Παράθεση από: El_Pikpo στις Οκτωβρίου 19, 2009, 09:59:10 pmΠαράθεση από: physicaest στις Οκτωβρίου 19, 2009, 04:42:55 pmΗ Δευτεροβαθμια Αχαιας αποδειχθηκε πιο διαφανης ανακοινωνοντας στο site μεχρι ποια θεση του πινακα εχουν καλεσει ,φορεσε τα γυαλια στις υπολοιπες ΔΔΕΑυτό εξαρτάται (στο Ελλαδιστάν) από την προσωπική προτίμηση του Διευθύνοντας την κάθε ΔΔΕ. Σε κάποια ΔΔΕ ο Διευθυντής δεν επέτρεπε στους υπαλλήλους, μέχρι και σήμερα το μεσημέρι, να αναρτήσουν τους πίνακες στην ιστοσελίδα τους, μπας και αλλάξει το σύστημα και εφαρμοστεί πάλι το βυσματικό στο οποίο επί χρόνια διαπρέπει. Αλλά η άτιμη κενωνία δεν του έκανε φέτος τη χάρη να βάλει πάλι τους κολλητούς του (και τους κολλητούς των βολευτών).Οπότε αυτοί στην Αχαΐα, μάλλον θα είναι πολύ τίμιοι, ή θα είναι φανατικοί (ή συγγενείς) του Γιωργάκη, δεν εξηγείται αλλιώς το φαινόμενο.ναι ναι... είναι τόσο τίμιοι....αχαχαχαχαχαχαχααχ... δεν μπορώ.... ήταν πολύ καλό το ανέκδοτο!!!αχαχαχαχαχαχαχαχασυγγνώμη, δεν γελάω μαζί σου... αλλα το ότι οι της Αχαίας είναι τίμιοι!!δεν ξέρω... αν έγιναν... σίγουρα πάντως δεν ήταν!
Μια απορία...Η *********** έχει στον πινακα της προσθετης διδακτικής στήριξης αχαίας πτυχίο το 1995 ενώ στη δευτεροβάθμια αιτωλοακαρνανίας πτυχίο το 2000.Το ίδιο και στους πίνακες ωρομισθίας στη δυτικη ελλάδα καθώς και στον πίνακα αναπληρωτών(πτυχιο 2000).Πώς το εξηγείτε?
Παράθεση από: El_Pikpo στις Οκτωβρίου 19, 2009, 09:59:10 pmΠαράθεση από: physicaest στις Οκτωβρίου 19, 2009, 04:42:55 pmΗ Δευτεροβαθμια Αχαιας αποδειχθηκε πιο διαφανης ανακοινωνοντας στο site μεχρι ποια θεση του πινακα εχουν καλεσει ,φορεσε τα γυαλια στις υπολοιπες ΔΔΕΑυτό εξαρτάται (στο Ελλαδιστάν) από την προσωπική προτίμηση του Διευθύνοντας την κάθε ΔΔΕ. Σε κάποια ΔΔΕ ο Διευθυντής δεν επέτρεπε στους υπαλλήλους, μέχρι και σήμερα το μεσημέρι, να αναρτήσουν τους πίνακες στην ιστοσελίδα τους, μπας και αλλάξει το σύστημα και εφαρμοστεί πάλι το βυσματικό στο οποίο επί χρόνια διαπρέπει. Αλλά η άτιμη κενωνία δεν του έκανε φέτος τη χάρη να βάλει πάλι τους κολλητούς του (και τους κολλητούς των βολευτών).Οπότε αυτοί στην Αχαΐα, μάλλον θα είναι πολύ τίμιοι, ή θα είναι φανατικοί (ή συγγενείς) του Γιωργάκη, δεν εξηγείται αλλιώς το φαινόμενο.επειδή τα καλά πρέπει να τα λέμε κ να τα επιβραβεύουμε: δεν έχω καμμιά σχέση με Αχαϊα ούτε κανέναν γνωστό επομένως,αλλά θυμάμαι -γιατί μου χε κάνει εντυπωση - ότι ήταν η μόνη δευτεροβαθμ που έβγαζε πίνακες ονομάτων στην πρόσθετη απο πέρυσι κ μάλιστα στην alfavita..κ νομίζω κ πρόπερσι είχε κάνει το ίδιο..το θυμάμαι γιατί μου χε κάνει τρομερή εντύπωση κ είχα πει μέσα μου μπράβο!