0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α Αθηνας κάλεσαν λέει τους 21 πρώτους.........πε02
Παράθεση από: sharon στις Οκτωβρίου 22, 2009, 11:53:33 amΑ Αθηνας κάλεσαν λέει τους 21 πρώτους.........πε02εγω παιρνω και μιλαει συνεχεια. ηθελα να ξερα ποιος ειπε για 4 φιλολογους ανα λυκειο.ουτε 30 δε θα παρουνε
Σε πολλά σχολεία δεν προθυμοποιείται κανείς να γίνει σχεδιαστήςΠ.χ. στα Κύθηρα εδώ και 3 χρόνια κανείς δε θέλει να αναλάβει από τότε που έφυγε ένας μόνιμος και ήταν ο μοναδικός που γινόταν σχεδιαστής. Πού κάνουν τα παιδιά φροντιστήριο ή ιδιαίτερα;; (ΣταΚύθηρα δεν υπάρχει φροντιστήριο) Και να σκεφτείτε ο υφυπουργός Παιδείας ο Πανάρετος είναι από εκεί.
http://dide.ait.sch.gr/?q=node/210#comment-131"Μετά από νέα προφορική εντολή του ΥΠΕΠΘ θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την διαδικασία πρόσληψης ωρομισθίων για το πρόγραμμα Π.Δ.Σ."Τι είναι αυτό πάλι.....
Πάντως το site της δευτεροβάθμιας της Αιτωλ/νίας έβγαλε εχθές τους πίνακες με τα ονόματα των καθηγητών που θα κληθούν να δουλέψουν στην πρόσθετη, και σήμερα...το πήρε πίσω.. με αυτή την ανακοίνωση..!!!!
Πηρα τηλ. στις δευτερ. της αττικης : η Δ θα καλεσει απο αυριο - η Δυτ. Αττικη απο δευτερα γιατι δεν της εχουν στειλει τα τμηματα - ο Πειραιας απο αυριο ή δευτερα γιατι εχουν στειλει ελαχιστα τμηματα - η Α εχει ηδη καλεσει 20 ( η υπαλληλος ηταν αγενεστατη κ μου ειπε οτι μπορει να μην καλεσουν κι αλλους - γεγονος που δεν πιστευω!) - η Γ εχει ηδη καλεσει 30, θα συνεχισει να καλει κ μου ειπε οτι θα καλεσει πολλους. (ΠΕ02)