0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: TEO FYSIKOS στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 05:29:17 pmΣτη δευτεροβάθμια δυτικής θεσσαλονίκης και μιλάω για σίγουρα το 2009-2010 μπήκαν στο λογαριασμό μου από δύο σχολεία. για το 2008-2009 πάλι δυτική θεσσαλονίκη με τους υπεύθυνους που μίλησα πήραν χρήματα και εντός των ημερών θα μπούν στους λογαριασμούς.Δεν αμφισβητώ αυτά που λες. Απλά επισημαίνω ότι αφορούν τη συγκεκριμένη περιοχή γιατί άλλα σχολεία έχουν εξοφλήσει από καιρό τη χρονιά 2008-09, άλλα έχουν ήδη πληρώσει για το 2009-10 ενώ άλλα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.
Στη δευτεροβάθμια δυτικής θεσσαλονίκης και μιλάω για σίγουρα το 2009-2010 μπήκαν στο λογαριασμό μου από δύο σχολεία. για το 2008-2009 πάλι δυτική θεσσαλονίκη με τους υπεύθυνους που μίλησα πήραν χρήματα και εντός των ημερών θα μπούν στους λογαριασμούς.
τι ειδικοτητες παιρνουν στη ΠΔΣ?
Παράθεση από: rebecca... στις Οκτωβρίου 04, 2010, 08:17:43 pmτι ειδικοτητες παιρνουν στη ΠΔΣ?Ισως δε διάβασες και σε άλλα αντίστοιχα θέματα αλλά μάλλον δε θα γίνει ΠΔΣ φέτος Για να απαντήσω στο ερώτημα σου συνηθως υπάρχουν ώρες για ΠΕ02,ΠΕ03,ΠΕ04,ΠΕ06...τουλάχιστον γι αυτές τις ειδικότητες γνωρίζω εγω..
Επειδή τους θεωρώ αναξιόπιστους και θα μπορούσα να "στολίσω" την πολιτική ηγεσία με διάφορα κοσμητικά επίθετα που η αγωγή μου δε μου επιτρέπει να εκφράσω θα γράψω μόνο αυτό που "ακούγεται":Οτι δηλαδή η ΠΔΣ θα γίνει σε απομακρυσμένα μέρη (όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε φροντιστήρια) και για τους υπόλοιπους μαθητές μέσω υπολογιστή (Παρατήρησε κανείς κάποια σχετική κίνηση σε αυτή την κατεύθυνση;;Λόγια ,λόγια ,λόγια...)
εξαρταται απο το θεαμα