0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φετος δεν ειναι υποχρεωτικο να στειλουμε βιογραφικα σε λυκεια αλλα μηπως ατυπα πρεπει να το κανουμε?
παιδια ποιες ειδικοτητες μπορουν να ειναι στην ενισχυτικη ή στη προσθετη? γιατι δεν το εχω ψαξει
Στη β/μια Ζακύνθου μαζί με τα έντυπα για τους αναπληρωτές δίνουν και τα έντυπα για την ΠΔΣ και όσοι συμπληρώνουν την Υπεύθυνη Δήλωση την καταθέτουν μαζί με το βιογραφικό τους και παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου από υπάλληλο της δ/νσης που παραλαμβάνει μόνο αιτήσεις για ΠΔΣ. Γιατί στις άλλες δ/νσεις κάνουν τους "κινέζους"?
Παράθεση από: sirina στις Μαΐου 21, 2008, 07:56:25 pmΦετος δεν ειναι υποχρεωτικο να στειλουμε βιογραφικα σε λυκεια αλλα μηπως ατυπα πρεπει να το κανουμε? εγω δουλευω στην προσθετη απο το 2001 και δεν εχω παει ποτε βιογραφικο μου σε σχολειο. αν εσυ νομιζεις πως θα σε βοηθησει καν΄το.Παράθεση από: myrianthi στις Μαΐου 21, 2008, 09:26:27 pmπαιδια ποιες ειδικοτητες μπορουν να ειναι στην ενισχυτικη ή στη προσθετη? γιατι δεν το εχω ψαξειολες αυτες που διδασκουν και στο κανονικο προγραμμα.