0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Antonio μαζί σου είμαι..............χίλιες φορές ένας μη διορισμένος που έχει ανάγκη να δουλέψει,κι ας μπει και με μέσο............παρά ένας άπληστος διορισμένος.
Παράθεση από: Αγάπη στις Μαΐου 30, 2008, 09:06:22 pmAntonio μαζί σου είμαι..............χίλιες φορές ένας μη διορισμένος που έχει ανάγκη να δουλέψει,κι ας μπει και με μέσο............παρά ένας άπληστος διορισμένος.Για να υπάρχει αξιοκρατία, για την ΠΔΣ, τη Σιβιτανίδειο και τα εκκλησιαστικά θα πρέπει να καλούνε από τους πίνακες
Μέσον μόνο για θέματα υγείας λέω εγώ.Από κει και πέρα και ΟΛΟΙ οι γύρω μου να πιάνουν τους κολλητούς τους, δε θα πέσω κι εγώ στον ίδιο βούρκο.Το ότι όλοι κάνουν κάτι παράτυπο δεν το νομιμοποιεί.Αν δηλαδή όλοι π.χ. κλέβανε αυτοκίνητα, θα έπρεπε να αρχίσω να κλέβω κι εγώ;Δε λέω ότι είναι το ίδιο, αλλά καμιά φορά παρασυρόμαστε από την ψυχολογία του όχλου και χάνουμε την ταυτότητά μας.Προτιμώ να μη μπω στο χορό, ωστέ να έχω και δικαίωμα να κράζω ότι στραβό βλέπω.
Ας γίνει αυτό και τότε θα είμαι κι εγώ υπέρ του να γίνει εξ'ολοκλήρου η ΠΔΣ από αδιόριστους.Μέχρι τότε όμως δε θα ανέχομαι κανένα τσόλι να μου λέει στα μούτρα μου "Εγώ δε δίνω ΑΣΕΠ, είναι δύσκολος..."Να πας να γίνεις κομμώτρια τότε!Οι υπόλοιποι τι είμαστε; Τα κορόιδα;
Ναι, ζητώ συγνώμη για κάποιους τραβηγμένους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησα.Είχα στο μυαλό μου συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις όταν τα έγραφα αυτά.Έχετε σκεφτεί όμως ότι κάποιοι από σας είστε επιτυχόντες και όχι διοριστέοι γιατί διορίζονται άτομα που δε δίνουν καν ΑΣΕΠ;Ακόμα και το πιο ηλίθιο κριτήριο να βάλει στην Πρόσθετη, καλύτερο θα είναι από τη σημερινή κατάσταση.(Το πιο δίκαιο φυσικά είναι να γίνονται οι προσλήψεις από τον πίνακα)Εκεί που χάνω την ψυχραιμία μου, είναι όταν ο άλλος που ξέρει ότι έχει μπει με βύσμα, το παίζει και μάγκας από πάνω και ειρωνεύεται όσους πάνε με το σταυρό στο χέρι.Και το χειρότερο είναι ότι στο τέλος διορίζεται και εξακολουθεί να έχει το σπρώξιμο από τη
Ναι, ζητώ συγνώμη για κάποιους τραβηγμένους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησα.
Εκεί που χάνω την ψυχραιμία μου, είναι όταν ο άλλος που ξέρει ότι έχει μπει με βύσμα, το παίζει και μάγκας από πάνω και ειρωνεύεται όσους πάνε με το σταυρό στο χέρι.
Μια και θίχτηκε το αν ένας αδίστακτος βυσματούχος θα γίνει καλός παιδαγωγός,θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα.Καλός παιδαγωγός είναι αυτός που λέει στο παιδί πως θα είναι σωστός άνθρωπος,ή αυτός που λέει στο παιδί πως θα επιβιώσει?