0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α ρε Γιάννη..........έχε χάρη που σπουδάζαμε μαζί στο Ηράκλειο.......αλλιώς θα σου έλεγα εγώ........ Λοιπόν........έχουμε και λέμε.Ενισχυτική : παίρνουν ωρομίσθιους από τον πίνακα.Πρόσθετη : 21/08-01/09 γίνονται οι αιτήσες για πδσ στις διευθύνσης και στα γραφεία τους,την αίτηση σου τη δίνουν εκεί,εσύ πρέπει να έχεις μαζί σου επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίο,βιογραφικό και νομίζω και αναλυτική.
Τι να σου πω βρε κορίτσι μου.............δεν έχω ιδεά........... Από αυτά όμως που έχω διαβάσει κατά καιρούς εδώ μέσα,έχω καταλάβει ότι άπτεται της ΔΔΕ αν θα δεχτεί ή όχι ταχυδρομικώς τις αιτήσεις.
Παράθεση από: Αγάπη στις Αυγούστου 11, 2008, 05:21:38 pmΑ ρε Γιάννη..........έχε χάρη που σπουδάζαμε μαζί στο Ηράκλειο.......αλλιώς θα σου έλεγα εγώ........ Λοιπόν........έχουμε και λέμε.Ενισχυτική : παίρνουν ωρομίσθιους από τον πίνακα.Πρόσθετη : 21/08-01/09 γίνονται οι αιτήσες για πδσ στις διευθύνσης και στα γραφεία τους,την αίτηση σου τη δίνουν εκεί,εσύ πρέπει να έχεις μαζί σου επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίο,βιογραφικό και νομίζω και αναλυτική.ναι ρε κοριτσάκι, αλλά δεν πρέπει να περάσουμε και από τα σχολεία ν'αφήσουμε κάνα βιογραφικό, ξέρεις τώρα να το σπρώξουμε μπας και. Ασε με τώρα και πρέπει να ετοιμάσω και βαλίτσες γιατί φεύγω αύριο.
Παράθεση από: giannispolo στις Αυγούστου 11, 2008, 06:57:10 pmΠαράθεση από: Αγάπη στις Αυγούστου 11, 2008, 05:21:38 pmΑ ρε Γιάννη..........έχε χάρη που σπουδάζαμε μαζί στο Ηράκλειο.......αλλιώς θα σου έλεγα εγώ........ Λοιπόν........έχουμε και λέμε.Ενισχυτική : παίρνουν ωρομίσθιους από τον πίνακα.Πρόσθετη : 21/08-01/09 γίνονται οι αιτήσες για πδσ στις διευθύνσης και στα γραφεία τους,την αίτηση σου τη δίνουν εκεί,εσύ πρέπει να έχεις μαζί σου επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίο,βιογραφικό και νομίζω και αναλυτική.ναι ρε κοριτσάκι, αλλά δεν πρέπει να περάσουμε και από τα σχολεία ν'αφήσουμε κάνα βιογραφικό, ξέρεις τώρα να το σπρώξουμε μπας και. Ασε με τώρα και πρέπει να ετοιμάσω και βαλίτσες γιατί φεύγω αύριο. Αυτή η τακτική,η γύρα δηλαδή για το μοίρασμα των βιογραφικών στα σχολεία στη δική μου περιοχή γινότανε πριν 3-4 χρόνια.Που πας?Να έρθω κι εγώ?
Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπεται μονιμος υπαλληλος ΟΤΑ ή ευρυτερου δημοσιου τομεα να συμμετασχει στην ΠΔΣ.Στα ΙΕΚ εχω ακουσει οτι γινεται.Ευχαριστω για τυχον απαντησεις.
Παράθεση από: TOX στις Αυγούστου 11, 2008, 08:23:08 pmΚαλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπεται μονιμος υπαλληλος ΟΤΑ ή ευρυτερου δημοσιου τομεα να συμμετασχει στην ΠΔΣ.Στα ΙΕΚ εχω ακουσει οτι γινεται.Ευχαριστω για τυχον απαντησεις. Όχι,δεν επιτρέπεται για τη ΠΔΣ. Στα ΙΕΚ ναι.