0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και στα ΙΕΚ πάλι μπορεί μέχρι ένα συγκεκριμένο αριθμό ωρών..Νομίζω 4 τη βδομάδα..
Τί χαρτιά χρειάζονται για την αίτηση για την ΠΔΣ? [/quoteΑν κάνεις πρώτη φορά αίτηση θέλει αντίγραφο πτυχίου κ ταυτότητας επικυρωμένα και αντίγραφο εκκαθαριστικού ή βεβαίωση ΑΦΜ (όχι επικυρωμένα), βιογραφικό συν την αίτηση που στη δίνουν εκεί.
Παράθεση από: Faidra_ στις Αυγούστου 12, 2008, 03:36:24 pmΤί χαρτιά χρειάζονται για την αίτηση για την ΠΔΣ? [/quoteΑν κάνεις πρώτη φορά αίτηση θέλει αντίγραφο πτυχίου κ ταυτότητας επικυρωμένα και αντίγραφο εκκαθαριστικού ή βεβαίωση ΑΦΜ (όχι επικυρωμένα), βιογραφικό συν την αίτηση που στη δίνουν εκεί. Αυτά που γράφεις, οι περισσότερες διευθύνσεις τα ζητάνε αφού προσληφθεί κάποιος. Η εγκύκλιος του υπουργείου μέχρι τώρα καθόριζε αίτηση και βιογραφικό.
Παράθεση από: solero στις Αυγούστου 12, 2008, 04:22:13 pmΠαράθεση από: Faidra_ στις Αυγούστου 12, 2008, 03:36:24 pmΤί χαρτιά χρειάζονται για την αίτηση για την ΠΔΣ? [/quoteΑν κάνεις πρώτη φορά αίτηση θέλει αντίγραφο πτυχίου κ ταυτότητας επικυρωμένα και αντίγραφο εκκαθαριστικού ή βεβαίωση ΑΦΜ (όχι επικυρωμένα), βιογραφικό συν την αίτηση που στη δίνουν εκεί. Αυτά που γράφεις, οι περισσότερες διευθύνσεις τα ζητάνε αφού προσληφθεί κάποιος. Η εγκύκλιος του υπουργείου μέχρι τώρα καθόριζε αίτηση και βιογραφικό.Οκ μπορεί και να έχεις δίκιο..Εγώ πέρασα από τη Δευτεροβάθμια σήμερα και είδα έξω από το γραφείο της ΠΔΣ μια εγκύκλιο που έγραφε αυτά..Ίσως να μην κατάλαβα κι εγώ καλά και να αναφερόταν σε αυτό που είπες..
Παράθεση από: jak13 στις Αυγούστου 11, 2008, 08:28:59 pmΠαράθεση από: TOX στις Αυγούστου 11, 2008, 08:23:08 pmΚαλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπεται μονιμος υπαλληλος ΟΤΑ ή ευρυτερου δημοσιου τομεα να συμμετασχει στην ΠΔΣ.Στα ΙΕΚ εχω ακουσει οτι γινεται.Ευχαριστω για τυχον απαντησεις. Όχι,δεν επιτρέπεται για τη ΠΔΣ. Στα ΙΕΚ ναι.Και στα ΙΕΚ πάλι μπορεί μέχρι ένα συγκεκριμένο αριθμό ωρών..Νομίζω 4 τη βδομάδα..
Παράθεση από: TOX στις Αυγούστου 11, 2008, 08:23:08 pmΚαλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπεται μονιμος υπαλληλος ΟΤΑ ή ευρυτερου δημοσιου τομεα να συμμετασχει στην ΠΔΣ.Στα ΙΕΚ εχω ακουσει οτι γινεται.Ευχαριστω για τυχον απαντησεις. Όχι,δεν επιτρέπεται για τη ΠΔΣ. Στα ΙΕΚ ναι.
Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπεται μονιμος υπαλληλος ΟΤΑ ή ευρυτερου δημοσιου τομεα να συμμετασχει στην ΠΔΣ.Στα ΙΕΚ εχω ακουσει οτι γινεται.Ευχαριστω για τυχον απαντησεις.
Καλημέρα παιδια,Όπως σας ειχε ρωτήσει και η faidra...μηπως ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά χρειάζονται?Είδα πιο πάνω¨Κάτι αλλό???Είναι πρώτη φορά που θα καταθέσω για πδσ και θέλω λιγη βοήθεια...Ευχαριστώ!!!
1)Αντιγραφο πτυχιου2)
Παράθεση από: angelina asp στις Αυγούστου 13, 2008, 11:20:04 amΚαλημέρα παιδια,Όπως σας ειχε ρωτήσει και η faidra...μηπως ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά χρειάζονται?Είδα πιο πάνω¨Κάτι αλλό???Είναι πρώτη φορά που θα καταθέσω για πδσ και θέλω λιγη βοήθεια...Ευχαριστώ!!! Παράθεση1)Αντιγραφο πτυχιου2)
Παράθεση από: giannispolo στις Αυγούστου 13, 2008, 09:16:01 pmΠαράθεση από: angelina asp στις Αυγούστου 13, 2008, 11:20:04 amΚαλημέρα παιδια,Όπως σας ειχε ρωτήσει και η faidra...μηπως ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά χρειάζονται?Είδα πιο πάνω¨Κάτι αλλό???Είναι πρώτη φορά που θα καταθέσω για πδσ και θέλω λιγη βοήθεια...Ευχαριστώ!!! Παράθεση1)Αντιγραφο πτυχιου2)