0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξεπερνούν τα ...άντα στην πρόσθετη;Πάντως υπάρχουν περιπτώσεις που ο καθηγητής θα πρέπει να διατηρήσει την αυστηρότητά του διότι πάντα υπάρχουν τα παιδιά που εκμεταλλεύονται μιαν ενδεχόμενη οικειότητα.Και όταν δεν έχουν μάθει από το σπίτι τους να σέβονται τους άλλους τότε μπορούν να το μάθουν από εμάς.Διαφορετικά, μπορούν να πηγαίνουν και στη διπλανή καφετέρια αν θέλουν να καπνίσουν
Σε εσπερινό ΕΠΑΛ ήμουν.Αυστηρότητα και ηθικές αρχές σε μαθητές με οικογένειες , που δουλεύουν από το πρωί μέχρι το απόγευμα,αγωνίζονται για να πάρουν ένα πτυχίο και εγώ απλά έχω τη τιμή να τους κάνω ένα δίωρο μάθημα για να πάρω 0.6 μόρια;Χαλαρώστε λιγάκι.Διακριτικότητα απλά θέλει
Εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ χαλαρός...
Παράθεση από: jak13 στις Αυγούστου 30, 2008, 07:12:53 pmΕγώ τουλάχιστον είμαι πολύ χαλαρός...Σαν μαθητής ή σαν καθηγητής (ΠΔΣ σε ποιό μάθημα?)?
και ως καθηγητής
Και αν γινεται να παραιτηθω,τα μορια που θα εχω μεχρι τοτε απο τα μαθηματα,χανονται η τα κραταω?ευχαριστω πολυ...
Σε περιπτωση που δεν αντεξω για τον αλφα βητα λογο μπορω να παραιτηθω?Γινεται αυτο η πρεπει να κανω ενισχυτικη για ολη τη χρονια?
Καλημέρα,Εχω μια ερωτηση,αν μπορει καποιος να με βοηθησει.Σε περιπτωση που με καλεσουν για να κανω μαθημα ενισχυτικης διδασκαλιας,υπογραφω καποια συμβαση?Σε περιπτωση που δεν αντεξω για τον αλφα βητα λογο μπορω να παραιτηθω?Γινεται αυτο η πρεπει να κανω ενισχυτικη για ολη τη χρονια?Και αν γινεται να παραιτηθω,τα μορια που θα εχω μεχρι τοτε απο τα μαθηματα,χανονται η τα κραταω?ευχαριστω πολυ...