0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Lucinda κι εγώ έχω σκεφτεί όλα αυτά που σκέφτεσαι εσύ..Εγώ κυρίως τα βάζω με τον εαυτό μου που δεν έκανα τον καιρό που έπρεπε τις σωστές κινήσεις..Να είχα πάει στο Παιδαγωγικό ή έστω να δώσω στον ασέπ νωρίτερα..Τώρα είμαι 31 και θα δώσω πρώτη φορά..Πολλές φορές έχω αποθαρρυνθεί και εδώ στο φόρουμ με έχουν βοηθήσει πολύ..Ξέρεις πότε συνέρχομαι και λέω "Νίκη, είσαι ηλίθια?" Όταν ακούω για αρρώστιες & θανάτους νέων ανθρώπων! Και εύχομαι να'μαι καλά και δεν έχει σημασία κανένας ασέπ! Κάτι θα βρώ να κάνω, αρκεί να'μαι καλά εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι! Γι'αυτό μήν χάνεις το κουράγιο σου..
το παρήγορο είναι ότι φέτος η εγκύκλιος βγήκε νωρίς και έτσι μπορεί να αρχίσουμε να δουλεύουμε από το σεπτέμβριο και όχι μέσα νοεμβρίου που ξεκινήσαμε πέρσι. από τις 15/9 πιστεύω ότι θα αρχίσουν να καλούν. και αυτό βεβαια σημαίνει και περισσότερα μόρια αλλά και χρήματα και ένσημα. και ακόμη δεν θα έχουμε περισσότερους μαθητές και θα συνεισφέρουμε πραγματικά σε αδύναμους οικονομικά γονείς.
Lucinda μην χανεις τη δυναμη σου. αυτοι σου λενε αυγα; εσυ θα τους λες καλαθια. ητοι, "το υπεπθ αποφασιζει" αυτοι, "εγω ξερω πως περνα και απο το δικο σας χερι" εσυ. και δεν γινεσαι κολακας ουτε αναξιοπρεπης. χρειαζεσαι δουλεια, εχεις τα προσοντα και την διεκδικεις με τους κανονες του παιχνιδιου.
Παράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 04, 2008, 07:28:39 pmτο παρήγορο είναι ότι φέτος η εγκύκλιος βγήκε νωρίς και έτσι μπορεί να αρχίσουμε να δουλεύουμε από το σεπτέμβριο και όχι μέσα νοεμβρίου που ξεκινήσαμε πέρσι. από τις 15/9 πιστεύω ότι θα αρχίσουν να καλούν. και αυτό βεβαια σημαίνει και περισσότερα μόρια αλλά και χρήματα και ένσημα. και ακόμη δεν θα έχουμε περισσότερους μαθητές και θα συνεισφέρουμε πραγματικά σε αδύναμους οικονομικά γονείς.Τι θες να πεις?
Μη μου χαλάτε το θέμα!Έχουμε και τη γραμμή υποστήριξης
Παράθεση από: Αγάπη στις Σεπτεμβρίου 04, 2008, 01:26:51 pmΜη μου χαλάτε το θέμα!Έχουμε και τη γραμμή υποστήριξης όλο φιλιά δίνεις εσύ!! τι θα γίνει με την πάρτυ σου;..