0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και δεν προλαβαινω να τα πω, τσαντιζεται η μικρη, να αρχισει να οριεται πως δεν θα περασει και πως θα γραψει σε ολα μηδεν, και σηκωθηκε και εφυγε. ( αμα ημουν μανα της θα ετρωγε 5-6 ξαναστροφες να ρθει στα ισια της ).
Παράθεση από: ΝΕΦΕΛΗ_1 στις Απριλίου 02, 2011, 08:47:13 pmκαι δεν προλαβαινω να τα πω, τσαντιζεται η μικρη, να αρχισει να οριεται πως δεν θα περασει και πως θα γραψει σε ολα μηδεν, και σηκωθηκε και εφυγε. ( αμα ημουν μανα της θα ετρωγε 5-6 ξαναστροφες να ρθει στα ισια της ). Ενίοτε κι`εγώ ωρύομαι!
τι εγραψα? ?? να 'σαι καλα, το διορθωσα.
να 'μαι παλι με τα νευρα να φτανουν στον ουρανο παλι ειχαμε ιστοριες με αυτη την κοπελα που σας ειχα πει, της Γ λυκειου.. τελειωνουμε το μαθημα, βγαινω να φυγω, και μου κανει η μανα της " την πιεσες πολυ την Γωγω και αγχωθηκε , και εχει κουραστει". και της τα ειπα χυμα μια και καλη, σε μανα και κορη! "μεσα σε 2 μηνες προσπαθω να καλυψω κενα και να βγαλω την υλη, με την κορη σας να μην διαβαζει , να μην κανει ασκησεις , να μην .. να μην.. Δεν αγχωνεται μονο το δικο σας παιδι, ολα τα παιδια του κοσμου αγχωνονται.Ποσο μαλλον τα παιδια που διαβαζουν.Και στο κατω κατω αν δεν θελει να διαβασει, ας το πει να σταματησω το μαθημα να τελειωνει το παραμυθι". και δεν προλαβαινω να τα πω, τσαντιζεται η μικρη, να αρχισει να ωρυεται πως δεν θα περασει και πως θα γραψει σε ολα μηδεν, και σηκωθηκε και εφυγε. ( αμα ημουν μανα της θα ετρωγε 5-6 ξαναστροφες να ρθει στα ισια της ). και να της κανω της μανα της υπαρχουν πολυ αξιολογες σχολες στα τει. και μου κανει με στομφο η μανα της " Η γωγω δεν θα παει σε τει. εχει βαλει στοχο να γινει καθηγητρια. αμα παει τει δεν την στελνω καθολου. Δεν πληρωνω για να μπει τει" πφφφφ πως κρατηθηκα και δεν εφυγε το χερι μου ενας θεος ξερει!!!! λετε να το παρατησω ? σε μενα θα ριξει να βαρετα η μανα της αμα δεν μπει. που το εγγυωμαι πως δεν θα μπει!!!