0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά καταπληκτική συμβουλή! Πιάνει στην επαρχία (τσεκαρισμένο). Στην Αθήνα είναι λίγο δύσκολο όμως...
Χμμμ φαινονται δεν εχεις αδικο...
Λοιπόν μου ήρθε μια ιδέα. Οι κοπέλες μπορούν να βάλουν ένα κοντό σορτς, τακούνια και να σταματήσουν απέξω από το καφενείο. Εκεί να βγάλουν το κινητό τους και να κάνουν ότι κανονίζουν ένα δήθεν ιδιαίτερο. Θέλω να μου πείτε αν θα πιάσει :d
Παράθεση από: marianiux στις Μαΐου 27, 2011, 02:44:14 pmΛοιπόν μου ήρθε μια ιδέα. Οι κοπέλες μπορούν να βάλουν ένα κοντό σορτς, τακούνια και να σταματήσουν απέξω από το καφενείο. Εκεί να βγάλουν το κινητό τους και να κάνουν ότι κανονίζουν ένα δήθεν ιδιαίτερο. Θέλω να μου πείτε αν θα πιάσει :dδεν νομίζω να πιάσει συνήθως τα ιδιαίτερα να κανονίζουν οι μητέρες. καλύτερα να βάλεις σε εφαρμογή το σχέδιο με την κουτσομπόλα της γειτονιάς. το κοντό σόρτς τα τακούνια και το κινητό μπορεί να οδηγήσει σε άλλους συνηρμούς.
Παράθεση από: TEO FYSIKOS στις Μαΐου 27, 2011, 03:20:47 pmΠαράθεση από: marianiux στις Μαΐου 27, 2011, 02:44:14 pmΛοιπόν μου ήρθε μια ιδέα. Οι κοπέλες μπορούν να βάλουν ένα κοντό σορτς, τακούνια και να σταματήσουν απέξω από το καφενείο. Εκεί να βγάλουν το κινητό τους και να κάνουν ότι κανονίζουν ένα δήθεν ιδιαίτερο. Θέλω να μου πείτε αν θα πιάσει :dδεν νομίζω να πιάσει συνήθως τα ιδιαίτερα να κανονίζουν οι μητέρες. καλύτερα να βάλεις σε εφαρμογή το σχέδιο με την κουτσομπόλα της γειτονιάς. το κοντό σόρτς τα τακούνια και το κινητό μπορεί να οδηγήσει σε άλλους συνηρμούς.Με πρόλαβες, το κοντό σορτς θα οδηγήσει σε συνειρμούς για "ιδιαίτερο"
Συνάδελφοι, θα ήθελα τα φώτα σας. Μαθητής της γ΄ Λυκείου μου ζήτησε καλοκαιρινά μαθήματα για έκθεση, γνωστό, λογοτεχνία, γραμματική και μάλλον ιστορία. Πόσες ώρες μάθημα να προτείνω;
Παράθεση από: marianiux στις Μαΐου 26, 2011, 06:22:31 pmΚαλά καταπληκτική συμβουλή! Πιάνει στην επαρχία (τσεκαρισμένο). Στην Αθήνα είναι λίγο δύσκολο όμως...Χαιρομαι που συμφωνειτε! Και στην Αθηνα πιανει αρκει να μενεις καιρο. Αλλα και μονος σου να μενεις, παντα μαθαινεις σχεδον αμεσως, ποια ειναι η πλεον κουτσομπολα της γειτονιας. θα την καταλαβεις απο το βλεμμα της, απο το τροπο που κοιταζει και προχωρα! ολα ειναι στο μικροσκοπειο της. Εδω, εγω που μενω 6 μηνες σε νεο διαμερισμα αλλης περιοχης, και ενω δεν γνωριζω κανεναν στη πολυκατοικια ακομα, εχει κοψει το ματι μου 2 κουτσομπολες!!! Αυτες μου λενε "καλημερα παληκαρι μου" οταν το πρωι ξεκιναω για τη δουλεια, και ειμαι βεβαιος πως γνωριζουν πολλα.Απο που?...δεν ξερω. Τελικα, αυτος ο κοσμος ο μικρος ο Μεγας !!!Ελπιζω να βοηθησα!