0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωστός μου μαθηματικός με μεταπτυχιακό στην πληροφορική διορίστηκε στην εκπαίδευση σαν πληροφορικός.Γενικά στην πληροφορική ισχύουν και μερικά παράξενα πράγματα (κομμώτριες με 400 ώρες σε σεμινάρια διδάσκουν πληροφορική).
Παράθεση από: vag_fys στις Μαΐου 24, 2008, 09:16:20 pmΓνωστός μου μαθηματικός με μεταπτυχιακό στην πληροφορική διορίστηκε στην εκπαίδευση σαν πληροφορικός.Γενικά στην πληροφορική ισχύουν και μερικά παράξενα πράγματα (κομμώτριες με 400 ώρες σε σεμινάρια διδάσκουν πληροφορική).Αυτό ίσχυε παλαιότερα όταν δεν είχαν άτομα. Έμπαιναν σαν Μειωμένων προσόντων. Αυτό σταμάτησε να ισχύει γιατί πλέον έχουν βάλει αρκετές σχολές και είμαστε υπεράριθμοι
Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Εγώ το έθεσα το θέμα διότι το βασικό μου πτυχίο ανήκει στο Παιδαγωγικό τμήμα και το Μεταπτυχιακό μου είναι στην "Διδακτική" στις Νέες Τεχνολογίες με κατεύθυνση την Ηλεκτρονική Μάθηση, δηλαδή το e-learning. Εννοούσα δε, ως Ωρομίσθια στο Δημοτικό, και όχι ως Αναπληρώτρια. Σας ευχαριστώ όλους για τον κόπο που κάνατε να με βοηθήσετε, αν και οι απαντήσεις είναι διχασμένες, και θα πρέπει να το ψάξω. Καλό μεσημέρι.