*

Αποστολέας Θέμα: Απορίες σχετικά με την αίτηση  (Αναγνώστηκε 3225 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΚ Νηπιαγωγός

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απορίες σχετικά με την αίτηση
« στις: Μαΐου 24, 2008, 09:20:38 pm »
Καλησπέρα παιδιά..Θα ήθελα λίγη βοήθεια σχετικά με την αίτηση.. Στα "κλάδος" "ομαδοποιημένη ειδικότητα", "ειδικότητα", και "λεκτικό ειδικότητας" τί γράφουμε? Είμαι στον κλάδο ΠΕ60, στα υπόλοιπα τί πρέπει να συμπληρώσω?
Επίσης, για τα Σ.Μ.Ε.Α δεν χρειάζεται να έχουμε κάποια εκπαίδευσή στην ειδική αγωγή? Εχουμε πιο πολλές πιθανότητες να μας καλέσουν αν δηλώσουμε κι αυτά τα σχολεία? ΄

Και κάτι σχετικά με τα δικαιολογητικά. Αναφέρει πως στο πτυχίο πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός αλλιώς να προσομίσουμε σχετική βεβαίωση. Εγώ πήγα φωτοτυπία του πιστοποιητικού αναλυτικής βαθμολογίας της σχολής μου στα ΚΕΠ για επικύρωση και δεν μου το επικύρωσαν διότι η σφραγίδα του Πανεπιστημίου είναι μόνο στην τελευταία σελίδα του. Στην πρώτη όμως σελίδα αναφέρει τον βαθμό του  πτυχίου μου.. Αν δώσω το πιστοποιητικό  φωτοτυπημένο και ανεπικύρωτο θα το δεχτούν?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Απορίες σχετικά με την αίτηση
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:26:26 »

Αποσυνδεδεμένος Nina P

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ18.02 (18.35) χαμόγελο-ευγένεια-εξυπηρέτηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 24, 2008, 09:44:27 pm »
Στο κλάδος. ομαδοποιημένη ειδικότητα θα γράψεις ΠΕ60 . Στο λεκτικό θα γράψεις Νηπιαγωγός. Στο  ειδικότητα, Νηπιαγωγός.
Δεν μπορείς να επικοινωνίσεις με το πανεπηστήμιό σου να σου στείλουν μια βεβαίωση με τον βαθμό πτυχίου σου;
Και να τους πιέσεις να σου το στείλουν γρήγορα (αν σε γκρινιάξουν να τους πεις οτι απο δικό τους λάθος δεν σου δέχτηκαν την αναλυτική διότι θα έπρεπε να ξέρουν να σφραγίσουν ένα εγγραφο.)
Ρώτα και στη α' βάθμια τι μπορείς να κάνεις...

Γίνε εσύ ο ίδιος η αλλαγή που θέλεις να φέρεις στον κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 24, 2008, 10:28:35 pm »
Για ποιο λόγο πήγες στο ΚΕΠ την αναλυτική και όχι το αντίγραφο του πτυχίου με τον αριθμό πρωτοκόλου?

Σε όλες τις σχολές μαζί με το πτυχίο η γραμματεία δίνει και 4-5 αντίγραφά του,κάθε ένα από τα οποία έχει αριθμό πρωτοκόλου.
Αυτά θα βγάλεις φωτοτυπίες και θα επικυρώσεις,γιατί αυτά θα χρησιμοποιήσεις.
Το κανονικό το πτυχίο απλώς το κάνεις κορνίζα.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος Nina P

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 24, 2008, 10:57:30 pm »
Παλαιότερα Αγαπη δεν ειχαν τα πτυχία βαθμο  απάνω και σου έδιναν και μια βεβαίωση με τον βαθμό σου. Και γω στο τσακ το πηρα με βαθμό απάνω. Ανάλογα τη σχολη σε δινουν μάλλων και αντιγραφα. Εμένα στη σχολη πχ μας δωσαν μονο το πτυχίο και μια βεβαίωση μονο που ειναι σαν βεβαίωση πτυχίου που μπορούμε να το καταθέσουμε αντί του πτυχίου.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 24, 2008, 11:15:59 pm από Nina P »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:26:26 »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 25, 2008, 12:15:54 pm »
Ξέρετε τώρα τί εξυπηρετικές που είναι οι γραμματείες.. Σιγά μη μου έστελναν βεβαίωση. Και το τηλέφωνο να σηκώσουν ζήτημα είναι.. Το θέμα είναι οτι δουλεύω και θα ήταν πολύ δύσκολο να παω από το Πανεπιστήμιο να μου σφραγίσουν το πιστοποιητικό. Θα στείλω φωτοτυπημένο αυτό που μου έδωσαν. Δε μπορεί να έχει γίνει μόνο σε μένα κάτι τέτοιο. Το πτυχίο μου θα το στείλω επικυρωμένο. Το πιστοποιητικό δε ξέρω αν θα δεχτούν. Αχ!  Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 25, 2008, 12:18:07 pm »
Άμα μπορέσεις πήγαινε εσύ η ίδια στη σχολή.
Να μιλήσεις με τη γραμματεία για να τα ξεκαθαρίσεις να τελειώνεις με αυτήν την υπόθεση.
Έτσι και αλλιώς θα σου χρειαστεί το πτυχίο με το βαθμό.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος Nina P

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 25, 2008, 12:28:32 pm »
Αγάπη δεν θα της δώσουν άλλο πτυχίο που να έχει βαθμό επάνω. Θα της δώσουν βεβαίωση που θα αναγράφετε ο βαθμός της επάνω. Όσοι πήρα πτυχία πριν από κάποια χρονολογία (νομίζω ήταν το 97) δεν είχαν βαθμό στο πτυχίο αλλά "καλά", "πολύ καλά" και "άριστα".
Πρέπει να πάρει τη βεβαίωση, να την κάνει φωτοτυπίες να την επικύρωση (μαζί και το πτυχίο φυσικά) και να τα συρράψει...

ΑΚ δεν μπορείς να στείλεις κάποιον άλλον; (καμιά ξαδέλφη, φίλη κλπ;) Να κάνει πρώτα επίσημα αίτηση (πάντα να κάνετε αίτηση είναι επίσημο έγγραφο δεν μπορούν μετά να κάνουν αλλιώς). Όλες οι γραμματείες έχουν αίτηση.
Υ.Γ Η δική μας γραμματέας ήταν αστέρι. Μέχρι και από το τηλ. με έκανε ανανέωση (δήλωση μαθημάτων) και γενικά ότι περνούσε από το χέρι της το έκανε για όλους τους φοιτητές. Όλοι με την γραμματέα ήθελαν να φωτογραφηθούν στην ορκομωσία....αυτό τα λέει όλα.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 25, 2008, 12:36:42 pm από Nina P »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 25, 2008, 05:55:18 pm »
Θα δω τι μπορώ να κάνω. Ισως και να δέχονταν στην Πρωτοβάθμια το πιστοποιητικό χωρίς επικύρωση. Θα στείλω επικυρωμένο μόνο το πτυχίο. Το πτυχίο το πήρα το 2005 και απλά γράφει ημεροχρονολογία και "Λίαν καλώς". Επρεπε να δίνουν και μια βεβαίωση μαζί, όχι να τους παρακαλάμε και γι`αυτό.
Πάντως θα δηλώσω κοντινούς μόνο νομούς.. Εχω καμιά ελπίδα να με καλέσουν?? Δεν έχω μόρια προυπηρεσίας.

Αποσυνδεδεμένος LAaleXXX

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 27, 2008, 02:33:07 pm »
   Όσοι είμαστε με μηδέν μόρια και δεν ανήκουμε σε ειδικές κατηγορίες, π.χ. πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας ή μεσογειακή αναιμία, δεν νομίζω πως θα έρθει η σειρά μας, γιατί για να έρθει η σειρά μας θα πρέπει να πάρουν όλους όσους έχουν μόρια, όσους ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες και ακόμα όταν φτάσουν στα άτομα με μηδενικά μόρια η κατάταξη γίνεται με βάση την ημεροχρονολογία του πτυχίου σου, που πάει να πει ότι προηγούνται όσοι πηραν πτυχίο πριν από εσένα. Πάντως κ εγώ έκανα τα χαρτιά μου, άσχετα με το ότι δεν ελπίζω να με καλέσουν  :(
Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις..

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 27, 2008, 02:46:21 pm »
Στην πρώτη όμως σελίδα αναφέρει τον βαθμό του  πτυχίου μου.. Αν δώσω το πιστοποιητικό  φωτοτυπημένο και ανεπικύρωτο θα το δεχτούν?

Πήγαινε στη Δ/νση με τη φωτοτυπία της αναλυτικής βαθμολογίας σου και το πρωτότυπο και είναι υποχρεωμένοι στη Δ/νση να στο επικυρώσουν εκεί. Αν και η υπάλληλος του ΚΕΠ κακώς δεν στο επικύρωσε >:(
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος SOFIA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 28, 2008, 07:33:37 pm »
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω τι βάλατε στο κουτάκι της αίτησης για τον ΑΣΕΠ.Είμαι επιτιχούσα στον τελευταίο και από το  γραφείο που ανήκω στη Θεσσαλονίκη μου είπανε να το αφήσω κενό,γιατί αφορά μόνο τους έχοντες ήδη προυπηρεσία.Όμως φίλες μου που κάναν τα χαρτιά τους σε άλλα γραφεία της Θεσσαλονίκης και είναι επιτιχούσες στον τελευταίο ΑΣΕΠ το συμπληρώσαν.Να ανησυχώ?Από τη διεύθυνση μου είπανε να μην ανησυχώ...........

Αποσυνδεδεμένος cinderella

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 28, 2008, 07:43:50 pm »
Καλησπέρα Σοφία! Κι εγώ έκανα τα χαρτιά μου, είμαι επιτυχούσα στον τελευταίο ΑΣΕΠ, χωρίς προϋπηρεσία, και συμπλήρωσα το κουτάκι "2006".  Κι άλλες κοπέλες που γνωρίζω και ήταν επιτυχούσες το 2006 το ίδιο έκαναν. Στην Πρωτοβάθμια δε μου είπαν κάτι τέτοιο, περίεργο.. δεν ξέρω, μήπως να ξανάπαιρνες ένα τηλέφωνο, να ξαναρωτήσεις;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 01, 2014, 02:54:15 pm από cinderella »

Αποσυνδεδεμένος Tarzan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 28, 2008, 07:54:35 pm »
Αφου δεν εχεις προυπηρεσία δεν εχει σημασία που δεν συμπλήρωσες το κουτάκι. Ετσι και αλλιώς η επιτυχία σου στον ασεπ και τα μόρια σου πανω απο τη βάση φαίνονται στον ενιαίο πίνακα. Το κουτάκι είναι για διευκόλυνση των καταχωρητών στην εξακρίβωση και επαλήθευση όλων όσων θέλουν να συμπεριληφθούν στο 24μηνο. Απο την άλλη μπορούσες να το συμπληρώσεις και άστο να υπάρχει.. Μην αγχώνεσαι πάντως στην περίπτωση σου δεν επηρεάζει σε κάτι...

Αποσυνδεδεμένος SOFIA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 28, 2008, 08:04:49 pm »
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι άλλο,και στο υπουργείο πήρα και στη διεύθυνση ανατολικής Θεσσαλονίκης.Μόνο στο τέταρτο γραφείο πρέπει να γίνεται αυτό!!!!!ΕΛΕΟΣ!Στεναχωρέθηκα πολύ πάντως γιατί αγχωνόμαστε χωρίς λόγο.Αν έχει έρθει διευκρινιστική από υπουργείο ας κάνουν όλα τα γραφεία το ίδιο.......Καλή τοποθέτηση σε όλους!!!!!!!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)