Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
της αθηνας που μπορουμε να τον δουμε;πλακα μου κανετε ετσι; τι εισαστε ολοι βιτσιοζοι ζαπλουτοι και μεταναστευετε για την πδς;
, ο αριθμος των αιτησεων για ΠΔΣ ειναι πολυ μικροτερος απο τον τρομακτικο αριθμο αιτησεων στην Αθηνα.
Παράθεση από: utenar στις Σεπτεμβρίου 28, 2008, 06:52:34 pm, ο αριθμος των αιτησεων για ΠΔΣ ειναι πολυ μικροτερος απο τον τρομακτικο αριθμο αιτησεων στην Αθηνα.και ξαναρωταω μπορουμε απο καπου να πληροφορηθουμε τον αριθμο αιτησεων της αττικης;
και ξαναρωταω μπορουμε απο καπου να πληροφορηθουμε τον αριθμο αιτησεων της αττικης;
vifo δε θα μπορούσα να το διατυπώσω καλύτερα. Έχω τρελαθεί με αυτά που ακούω. Για ΠΔΣ στην άλλη άκρη της Ελλάδας; Εδώ για αναπληρωτής ή μόνιμος ξενιτεύεσαι και πάλι το σκέφτεσαι. Τι να πω, φαίνεται ότι εμείς είμαστε "κακομαθημένοι".
απόλυτα μόνο είναι τα μόρια που βλέπω να με προσπερνάνε κάθε χρονιά γιατί δεν έχω πάρει ποτέ ούτε μια ώρα ΠΔΣ.
Ακριβώς επειδή έχω δυο παιδιά δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι μου και ακριβώς επειδή δε μπορώ να " θρέψω" δυο παιδιά ούτε να χαλάω τα λεφτά της οικογένειας μου στη ΠΔΣ δεν ξενιτεύομαι.