*

Ψηφοφορία

Έχετε πάρει ώρες ΠΔΣ;

Ναι
149 (34.7%)
Όχι
281 (65.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 420

Αποστολέας Θέμα: Έχετε πάρει ώρες ΠΔΣ;  (Αναγνώστηκε 280260 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος runner

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
αιτησεις για ΠΔΣ;
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 19, 2007, 03:30:55 pm »
Ξερει  κανεις  ποτε  υποβαλλουμε  τις  αιτησεις  για  ΠΔΣ;μαζι  με  τις  τωρινες  αιτησεις  για  τους  πινακες αναπληρωτων-ωρομισθιων;μηπως  καποιος  εχει  γνωστο  σε 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Έχετε πάρει ώρες ΠΔΣ;
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:35:05 »

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 19, 2007, 05:17:11 pm »
Δε γίνονται μαζί με τις αιτήσεις των αναπληρωτών. Πάντως πέρυσι ξεκίνησαν λίγες μέρες μετά. Ανα πας να κάνεις αίτηση για αναπληρωτής, ρώτα στο αρμόδιο γραφείο της δευτεροβάθμιας.

Αποσυνδεδεμένος Zio21

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 20, 2007, 12:31:42 pm »
Πως μοριοδοτήτε το ΠΔΣ ????

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 20, 2007, 03:19:21 pm »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:35:05 »

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 14, 2007, 07:05:40 pm »
Δεν πρέπει να γίνονται γενικεύσεις οσοναφορά με ποιο τρόπο πήραν κάποιους στην ΠΔΣ. Εγώ πήρα πτυχίο το 96 με 8,18 και έκανα μεταπτυχιακό. Εκανα τα χαρτιά μου από τότε για την ΠΔΣ και δεν με ειδοποίησαν ποτέ. Δουλεύω στα φροντιστήρια 12 χρόνια και  όταν έμαθα ότι με λιγότερα προσόντα έπαιρναν ΠΕ02 στην ΠΔΣ πήγα στη δευτεροβάθμια το 2004,μίλησα με έντονο ύφος και τους είπα ότι αν δεν με πάρουν θα τους βγάλω στις ειδήσεις με ποια κριτήρια προσλαμβάνουν στην ΠΔΣ. Δεν μου είπαν τίποτα και τον Οκτώβρη με ειδοποίησαν να πάω 4 ώρες ΠΔΣ. Εκτοτε με παίρνουν κάθε χρόνο για 3 χρόνια. Τελικά και ο άγιος φοβέρα θέλει. Επειδή όμως κάποιοι μπαίνουν στην ΠΔΣ από την πίσω πόρτα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάποιοι που έχουν τη θέση τους αξιοκρατικά. Εγώ είδα συνάδελφο στην ΠΔΣ με διδακτορικό και έβαλε μέσο για δύο ώρες στη ΠΔΣ. Τώρα αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει να είναι έστω στην ΠΔΣ μετά από τόσο κόπο και διάβασμα? 

Αποσυνδεδεμένος giannispolo

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιουλίου 24, 2007, 09:50:57 pm »
Είναι η τρίτη χρονια φέτος που παρακαλάω για ΠΔΣ. Έχω γλίψει κατουριμένες ποδιές και παρόλες τις γνωριμίες που χρησιμοποίησα δεν έγινε τίποτα! Τα έχω πάρει στο κρανίο με προϊστάμενους και κυρίως με διευθυντές που κάνουν ό,τι θέλουν. Το σύστημα είναι άρρωστο και άδικο. Προσλαμβάνουν για ΠΔΣ αναπληρωτές για να τα 'κονομάνε και για να γράφουν ώρες, αντί να δίνουν την ευκαιρία σε νέους απόφοιτους που ψάχνουν για μία ώρα διδασκαλίας! Ντροπή!!
πες τα ρε froski, anyway με θυμάσαι, που παλεύω να μπω ΑΣΠΑΙΤΕ. Mε τι ασχολείσαι αυτό τον καιρό? Εκπαίδευση ή ΙΔ. Τ.? ;D

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιουλίου 30, 2007, 05:35:41 pm »
παιδιά φετος εκανα πρωτη φορά αιτηση για ΠΔΣ. Πως θα ενημερωθω για το αν θα παρω ωρες ? Πρεπει να τηλεφωνω δευτεροβαθμια? Επισης τα αγγλικα έχουν πιθανοτητα ή ειναι χαμενη υποθεση?

Αποσυνδεδεμένος PENNAKI

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02...τωρα αρχιζουν τα δυσκολα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 30, 2007, 06:04:37 pm »
γεια σας!μηπως ξερετε αν εγιναν οι αιτησεις για ΠΔΣ?εκανα τα χαρτια μου για ωρομισθια(ετσι,για την εμπειρια!) την προηγουμενη βδομαδα κ οταν τους ρωτησα τι χρειαζεται για ΠΔΣ ουτε που καταδεχτηκαν να μου απαντησουν...εχασα τις προθεσμιες?λετε να δοθει κ εδω καμια παραταση?                                                               

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 30, 2007, 07:12:31 pm »
οι αιτησεις για ΠΔΣ γίνονταν τις ίδιες μέρες που ήταν και για τους αναπληρωτες. Μη σου φανει περιεργο όμως αν το σεπτεμβρη βγάλουν καμια δύο μέρες για να κάνουν όσοι δεν έκαναν όπως έγινε άλλωστε πριν λίγες μέρες για τους αναπληρωτές. Εξάλλου εκλογες έρχονται δε θα βολέψουν μερικούς ακόμη που παιρνουν πτυχίο το Σεπτεμβρη?

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2007, 11:10:16 pm »
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχουν καλέσει κάποιους από εσάς που έχετε κάνει αίτηση για ΠΔΣ?

Η απορία μου δημιουργήθηκε σήμερα καθώς πήγα στο Λύκειο του χωριού για δουλειά της υπηρεσίας που εργάζομαι και διαπίστωσα πως εκεί βρίσκονταν ο γιός του παππά (μη γελάτε) ο οποίος είναι αδιόριστος φιλόλογος και ξέρω πως έχει κάνει αίτηση για αναπληρωτής, ωρομίσθιος και ΠΔΣ. Πέρσι μου έχει πει σε άλλη στιγμή ότι δούλεψε ως ωρομίσθιος στο Εσπερινό Λύκειο. (
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2007, 11:24:03 pm »
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχουν καλέσει κάποιους από εσάς που έχετε κάνει αίτηση για ΠΔΣ?
Από τώρα; Μάλλον ο γιος του παππά θα έκανε άλλη δουλειά στο σχολείο...
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2007, 11:27:42 pm »
Δηλαδή λες να παρακολουθεί τα μαθήματα? Θα το μάθω τι έκανε αλλά νομίζω πως κάτι βρωμάει εδώ :-X
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος eleanna

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2007, 11:32:11 pm »
Από όσα γνωρίζω δεν έχουν καλέσει ακόμη για ΠΔΣ  :)Στην καλύτερη περίπτωση στα μέσα Οκτώβρη και στη χειρότερη τον Νοέμβρη. :(

Αποσυνδεδεμένος ada13

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ Ο2
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2007, 11:32:23 pm »
Mat, είμαι ΠΕΟ2 και έχω κάνει αίτηση για ΠΔΣ και έχω αρκετά μόρια, αλλά όσο έχουν πάρει εσένα άλλο τόσο έχουν πάρει κι εμένα. Άλλωστε, δε νομίζω ότι έχουν μοιραστεί ακόμη τα ανάλογα χαρτιά στα παιδιά, για να δηλώσουν μαθήματα και να δημιουργηθούν τμήματα. Πέρσι, αν δεν κάνω λάθος, η ΠΔΣ άρχισε Νοέμβριο. Άρα, μάλλον κάτι βρομάει ή, όπως είπε και η anneta, θα έκανε άλλη δουλειά.
Sapere aude

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182569
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144